Işıl Reçber de 14 gün kuralına uymadı! Güzellik merkezine gitti...

Işın Karaca, Arzu Sabancı ve Şeyma Subaşı gibi isimlerden sonra eski futbolcu Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber de ABD seyahatinin ardından 14 gün kuralını hiçe saydı.

4 Mart'ta ABD'ye giden Reçber, bundan bir hafta önce de İstanbul'a döndü. Işıl Reçber, Sağlık Bakanlığı'nın "Yurt dışından gelenler 14 gün evden çıkmasın" uyarısını hiçe sayıp, dün Etiler'deki güzellik merkezine gitti.

Işıl Reçber 14 gün kuralına uymadı

"BAĞIŞIKLIĞIM İÇİN"

Reçber'e, takipçilerinden tepki yağdı. Reçber, "Orası Etiler'de güzellik merkezi değil sağlık kliniği. Bizler bilinçli insanlarız. Bağışıklık sistemini güncellemek adına ozon terapi yaptırdım." diyerek kendisini savundu.

IŞIL REÇBER KİMDİR?

Aslen Gaziantepli olan Işıl Reçber, 5 Ekim 1977 tarihinde dünyaya geldi. Gençlik yıllarını Antalya'da ailesiyle birlikte geçiren Işık Reçber, eşi eski kaleci Rüştü Reçber ile Antalya'da tanıştı.

Dönemin Antalyaspor kalecisi Rüştü Reçber ile tanışan Işıl Reçber, moda konusunda kariyer yaptı. Rüştü Reçber ile tanıştıktan sonra birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Çiftin biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuğu var.

Moda dünyasının tanıdık simalarından olan Işıl Reçber, kendi adını taşıdığı bir parfüm markası kurmuştur. Farklı kategorilerde kendi markasını yaratan Işıl Reçber’in özel koleksiyonlarda imzası bulunmaktadır.

Işıl Reçber de 14 gün kuralına uymadı! Güzellik merkezine gitti... ile ilgili etiketler Işıl Reçber Rüştü Reçber
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.