İrfan Can Eğribayat'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Maç sonu tribünlere yaptığı hareket olay oldu

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sırasında ve sonrasında yaşanan olaylar yakın bulmaya devam ediyor. Son çıkan görüntülerde sarı lacivertli takımın yedek kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın, maçın son düdüğünün ardından taraftarlara yaptığı kışkırtıcı hareket net olarak görülüyor.

Süper Lig'in 30. hafta maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maçın özellikle ikinci yarısında başlayan gerginlik ve sahaya atılan maddeler, maçın bitişiyle yerini büyük bir kaosa bıraktı.

Mücadeleyi 3-2 kazanan Fenerbahçe'de futbolcular saha ortasında galibiyeti kutlarken, tribünden atlayan bir şahsın futbolcuların üzerine doğru yürümesi sonrası ipler koptu. Osayi Samuel başta olmak üzere birçok Fenerbahçeli futbolcu, sahaya atlayan şahıslarla kavga etmeye başlarken, sahaya inen taraftar sayısının artması sonrası soyunma odasının yolunu tuttular.

İRFAN CAN'DAN TRİBÜNLERİ GEREN HAREKETLER

Fenerbahçe'nin yedek kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın görüntüleri ise iki gündür çok konuşuluyor. Trabzonspor resmi hesabından paylaşılan görüntülerde tribünlere hareket yaptığı ve kışkırttığı görülen İrfan Can için "Biz sizi futbolcu sanıyorduk ama..." şeklinde mesaj paylaşan Karadeniz ekibi, TFF'yi göreve çağırdı.

Bugün çıkan görüntülerde ise İrfan Can Eğribayat'ın maçın son düdüğünün ardından tribünlere defalarca el hareketi yaptığı ve tahrik ettiği net olarak görülüyor.

İrfan Can Eğribayat'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Maç sonu tribünlere yaptığı hareket olay oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.