İrem Helvacıoğlu'ndan şok itiraf... Siz bile duyunca şaşıracaksınız!

Son olarak başrollerde oynadığı Baş Belası dizisinin final yapması sonrasında tatile çıkarak az da olsa dinlenmeyi tercih eden İrem Helvacıoğlu, İstanbul'a ilk geldiği zamanlarda bir dizi setinde ölümden döndüğünden söz etti.

Sen Anlat Karadeniz’de canlandırdığı Nefes karakterinin ardından önce Seni Çok Bekledim ve son olarak da Baş Belası dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu’nun son anda ölümden döndüğü iddia edildi. Baş Belası dizisinin final yapması sonrasında tatile çıkan güzel oyuncu az da olsa dinleneceğini belirtti.

Sosyal medya üzerinden son günde paylaşımlarına devam eden İrem Helvacıoğlu, tatilde verdiği pozlarla konuşuluyor. Takipçilerinin hiçbir zaman yalnız bırakmadığı güzel oyuncunun bir röportajında dizi setinde başından geçen talihsiz bir olaya yer verdi.

İrem Helvacıoğlu'ndan şok itiraf... Siz bile duyunca şaşıracaksınız!

İstanbul’a ilk geldiği zamanlarda oldukça zorlandığını dile getiren Helvacıoğlu, bir dizi setinde iğne yaptıkları esnada kendisine şırınga bulamadıklarını ve içerisinde çay olan şırıngayı kullanarak korkmasına rağmen az da olsa direndiğini söyledi.

İrem Helvacıoğlu'ndan şok itiraf... Siz bile duyunca şaşıracaksınız! - Resim : 2

Son planda iğneyi tam koluna yaklaştırdıklarında şoka girdiğini ve o esnada da ağzından tek kelime çıkmadığını ve arkadaşlarının da paniğe kapıldığını belirtti. O anda kolunun da şiştiğinden söz eden İrem Helvacıoğlu hastaneye gittikten sonra yapılan son tetkiklerde damara gelmediği için çok şanslı olduğunu ve doktorunda kendisine “Damarınıza gelseydi ölebilirdiniz” dediğinden bahsetti.

İrem Helvacıoğlu'ndan şok itiraf... Siz bile duyunca şaşıracaksınız! ile ilgili etiketler İrem Helvacıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.