İrem Derici'nin sahne ücreti dudak uçuklattı! Ağustos ayında bakın ne kadar kazanacak

35 yaşındaki ünlü popçu İrem Derici konser maratonuna kaldığı yerden devam ediyor. Ağustos ayı konser programı ayar öncesinden belli olan Derici'nin sahne başı alacağı ücret dudak uçuklattı. İşte İrem Derici'nin sadece Ağustos ayında vereceği konserlerinden kazanacağı para...

Konserlerine farklı şehirlerde devam eden popçu İrem Derici, Ağustos ayı boyunca da Türkiye'nin birçok ilinde konser verecek. Bir ay içinde adeta rekor kıracak olan İrem Derici para basacak. Sahne başına 120 bin TL kazanan İrem Derici'nin bir ayda kazanacağı ücret dudak uçuklattı.


1 AYDA 2 MİLYON 400 BİN TL KAZANACAK

Posta'da yer alan habere göre; Popçu İrem Derici bir rekora imza atıyor. Şarkıcı Ağustos ayı boyunca Bodrum, Marmaris, İzmir, Antalya gibi birçok yerde toplam 20 konser verecek. Sahne başına 120 bin TL alan Derici 2 milyon 400 bin TL kazanacak.

  

''BEN HEP ZENGİMDİN''

Derici, estetikli ve estetiksiz halini "Paradan önce - paradan sonra" notuyla paylaşan takipçisine verdiği cevapla gündem olmuştu. Ünlü popçu Twitter kullanıcısına "Kuşum maalesef ben hep zengindim. Doğru doktor diyelim." şeklinde cevap vermişti.

''EVİM BİLE YOK''

Yaptığı bir açıklamada evi olmadığını söyleyen İrem Derici ''Girişimler, yatırımlar, onlardan hiç anlamıyorum. Para işinden hiçbir şey anlamıyorum. 10 senedir af edersiniz deli gibi, manyak gibi çalışıyorum, 2 tane arabam var, 1 evim bile yok. Vardı 1 tane, sattım onu albüm yaptım. Youtube videolarında yaşarım artık. Hani böyle haberler oluyor ya ‘o ünlü popçu bakın şimdi ne halde?’ diye, Allah korusun da yani.'' şeklinde konuşmuştu.

İrem Derici'nin sahne ücreti dudak uçuklattı! Ağustos ayında bakın ne kadar kazanacak ile ilgili etiketler İrem Derici Konser konser geliri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.