İRAN-İSRAİL ARASINDA NE OLDU? GERİLİM BÖLGE GENELİNE SIÇRAR MI?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, İran ile İsrail arasındaki gerilimin yansımaları ile Türkiye için risklerini masaya yatırdı.

''YÖNETMENLİĞİNİ ABD'NİN YAPTIĞI BAŞROLLERİNİ İSRAİL VE İRAN'IN OYNADIĞI BİR FİLMİ İZLİYORUZ''

Bozkurt, ''Bu saldırı İsrail'e yönelik caydırıcı bir şey değildir. Tel Aviv'in yeniden İran'a saldırmayı düşünmemesine neden olacak bir şey değildir. İsrail İran'ın saldırılarından hiçbir şekilde etkilenmeyecek. İran davulla zurnayla saldırı yapmaya kalkıyor. İsrailliler İran coğrafyasından kalkan hava araçlarıyla tehdit edildi. Ancak İran'ın yediği dayaklarla aynı dozda değildi. İran kendisine arka arkaya atılan yumruklara uzaktan parmak salladı. Yönetmenliğini abd'nin yaptığı başrollerini İsrail ve İran'ın oynadığı bir filmi izliyoruz. İran'ın verdiği yanıt, yanıt değildir. İsrail hiç zarar görmedi.

''İRAN, TÜRKİYE İLE TÜRK DÜNYASININ ARASINI KESİYOR. TÜRKİYE'NİN ARAPLARLA İLETİŞİMİNİ KESMEYE ÇALIŞIYOR''

İran Türkiye ile Türk dünyasının arasını kesiyor. Türkiye'nin araplarla iletişimini kesmeye çalışıyor. Türkiye'nin etkisini kırıyor. Bu ABD'nin de işine geliyor. İslam dünyasını İran ile domine edebilir ama Türkiye buna izin vermez. Yarın öbür gün ABD, İsrail - İran gerilimi nedeniyle Suriye ve Irak'ta bir şey yaparsa bunun sorumlusu İran'dır. ABD, İsrail ile İran arasında Türkiye'nin arabulucu olmasını isteyerek Türkiye'nin temas kurmasını istiyor. soykırımcı yapıyı muhatap almamızın önünü açmak istiyor. ABD, Türkiye'ye İsrail ve MOSSAD'ı muhatap aldırarak daha sonra başka taleplerini de söyleyecek. İran yönetiminin aklını başına alması lazım. Türk düşmanlığı yaparsa bu coğrafyada kaybeder.'değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İRAN-İSRAİL ARASINDA NE OLDU? GERİLİM BÖLGE GENELİNE SIÇRAR MI? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun İran İsrail Tel Aviv Gazze Türkiye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.