iOS 18 hangi iPhone'lara gelecek? Hangi iPhone modelleri iOS 18 güncellemesi alacak?

Apple'ın merakla beklenen işletim sistemi güncellemesi iOS 18'in hangi iPhone modellerine geleceği açıklandı. WWDC 2024 etkinliğinde tanıtılması beklenen iOS 18, bir önceki sürümü destekleyen bir dizi iPhone modeline güncellenecek. Bu bağlamda iOS 18'in hangi iPhone modellerine geleceği merak ediliyor. Peki, iOS 18 hangi iPhone'lara gelecek? Hangi iPhone modelleri iOS 18 güncellemesi alacak? İşte, iOS 18 güncellemesi alacak modeller...

Merakla beklenen Apple işletim sistemi güncellemesi iOS 18'in, WWDC 2024 etkinliğinde tanıtılacak ve bir önceki sürümü destekleyen bir dizi iPhone modeline güncellenecek. Bu nedenle hangi iPhone modellerinin iOS 18'e güncelleme alacağı büyük bir merak konusu. iOS 18'in hangi iPhone'lara geleceği ve hangi modellerin güncelleme alacağı konusundaki soruların cevapları, kullanıcılar tarafından dört gözle bekleniyor. İşte, iOS 18 güncellemesi alacak olan modellerin listesi...

HANGİ IPHONE MODELLERİ IOS 18 GÜNCELLEMESİ ALACAK?

MacRumors'un haberine göre, iOS 17'yi destekleyen tüm iPhone modelleri, iOS 18'e güncelleme alabilecek. Güncellemeyi alacak iPhone modelleri şunlar:

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max,

iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max,

iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max,

iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max,

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max,

iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR,

iPhone SE (2. nesil), iPhone SE (3. nesil).

IOS 18 NE ZAMAN ÇIKACAK?

iOS 18'in çıkış tarihi ise iPhone 16 serisiyle birlikte Eylül ayında olması bekleniyor. Ancak, Apple'ın geçtiğimiz yıl WWDC'de iOS 17'yi tanıttığı düşünüldüğünde, iOS 18'e erken bir tanıtım yapma ihtimali de bulunuyor. Takipçiler, güncellemenin yeni özellikleri ve geliştirmeleri ile ilgili heyecanla beklemeye devam ediyor.

iOS 18 hangi iPhone'lara gelecek? Hangi iPhone modelleri iOS 18 güncellemesi alacak? ile ilgili etiketler IOS iPhone
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.