Instagram'dan 'konuşacak arkadaşı olmayanları' mutlu edecek yapay zeka özelliği geliyor

Popüler sosyal medya platformu Instagram'a yapay zeka sohbet robotu eklenmesi için çalışmalar hızlandı. Instagram'a eklenecek bu robotun 30 farklı kişiliği olacak ve kullanıcılar istediği konuda robotla sohbet edebilecek.

Geçtiğimiz aylarda duyurusu Meta tarafından yapılan ve Instagram'a ekleneceği belirtilen yapay zeka sohbet robotuyla ilgili yeni detaylar gelmeye başladı.

30 FARKLI KİŞİLİĞİ OLACAK

Instagram'a eklenecek yapay zeka sohbet robotu ile sohbet edebilecek sorular sorabileceksiniz ve tavsiyeler alabileceksiniz. Bu yapay zekanın 30 farklı kişiliği olacak ve bunlar arasında seçim yapabileceksiniz.

Instagram'dan 'konuşacak arkadaşı olmayanları' mutlu edecek yapay zeka özelliği geliyor

İtalyan mobil geliştirici Alessandro Paluzzi'nin hesabından paylaştığı görsellerde Instagram'ın sohbet robotundan yeni görüntüler ortaya çıktı.

SOHBET KONUSUNU SEÇECEĞİZ

Sohbet robotunun kişiliğini seçip, hangi konular üzerinde sohbet edeceğimizi belirleyebileceğiz.

Instagram'dan 'konuşacak arkadaşı olmayanları' mutlu edecek yapay zeka özelliği geliyor - Resim : 2

Instagram'ın yapay zeka sohbet robotu ne zaman kullanıcılara sunulacak henüz bilinmiyor fakat şirket bu özellik üzerinde çalışmaya devam ettiğini belirtti.

Instagram'dan 'konuşacak arkadaşı olmayanları' mutlu edecek yapay zeka özelliği geliyor ile ilgili etiketler Instagram ChatGPT yapay zeka robot
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.