Instagram hesabı nasıl dondurulur? İşte dondurma linki...

Instagram hesabı nasıl dondurulur? Ünlü sosyal medya platformu Instagram'ın her geçen gün kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor. Instagram hesabı dondurma linki arayan vatadaşlar da internet üzerinden arayışlarını sürdürüyor. Biz de bu konuyu haberimize taşıdık. Instagram hesabı nasıl dondurulur? Dondurma linki! Instagram nasıl kapatılır? Detaylar haberimizde...

Instagram hesabı nasıl dondurulur? Günümüzde normal hayat kadar sosyal medyadaki hayatta insanlar için büyük bir önem teşkil etmeye başladı ve bir sosyal statü haline geldi. Fakat bazen de sosyal medya hesapları can sıkıcı olabiliyor ve vatandaşlar hesaplarını dondurmak ya da tamamen kapatmak istiyorlar. Instagram hesabı nasıl dondurulur, Instagram hesabı dondurma linki gibi aramalar yapan vatandaşlarımız için bu konuyu araştırıp haberimize taşıdık. İşte Instagram hesabı dondurma linki! Tüm detaylar haberimizde...

Instagram hesabı nasıl dondurulur? İşte dondurma linki...

INSTAGRAM HESABI NASIL DONDURULUR?

Instagram dondurma işlemi yaparak kullanıcılar Instagram hesaplarını diledikleri sürece kapatabilirler. Bunun için Instagram hesabınızı tamamen kapatıp silmenize de gerek yok. Instagram hesabınızı dondurduktan sonra tekrar Instagram hesabınıza şifrenizi girerek dondurma işlemini sonlandırmak mümkün; yani işlem olabildiğince basit. Peki Instagram dondurma nasıl yapılır? Öncelikle bu işlem için şifrenizi bilmeniz gerekiyor; siz uygulamaya web üzerinden girmiş olsanız bile dondurma işlemi için bir kez daha size şifre sorulacak.

INSTAGRAM HESABI DONDURMA LİNKİ İÇİN TIKLAYIN!

Yukarıdaki Instagram hesabı dondurma linkine tıklayarak hesabınızı kolayca dondurabilirsiniz. Bu linkle tıkladığınızda karşınıza çıkan ekranda ise;

Hesabını Geçici Olarak Kapat

Merhaba xxx,

Hesabını silmek yerine kapatabilirsin. Bu, sen tekrar giriş yaparak hesabını yeniden etkinleştirene dek hesabının gizli olacağı anlamına gelir.

Hesabını sadece haftada bir kapatabilirsin.

Hesabınızı neden kapattığınız sorusunu yanıtladıktan sonra şifrenizi giriyor ve Instagram dondurma işlemini gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Hepsi bu!

Bu arada dondurma işlemi için düğmeye bastığınız anda yeniden hesabınızı etkinleştirene kadar daha önce yazdığınız yorumlar ve beğenmeleriniz de gizlenecek; kimse göremeyecek. Yani tam anlamıyla Instagram'dan 'silinecek'siniz.

Instagram hesabınızı dondurduktan sonra hemen açabilirsiniz; ancak tekrar dondurma işlemini yapabilmek için 1 hafta beklemeniz şart. Instagram, bu 1 hafta şartını kullanıcıların bu işlemi gelişigüzel kullanmaması için uyguluyor.

Ve tekrar hatırlatmak isteriz ki Instagram hesabını dondurma ile Instagram hesabını kapatma işlemleri birbirinden farklı eylemlerdir. Kapatma işleminin dönüşü yoktur, hesap her yerden tamamen silinir. Dondurma işlemi ise adı üzerinde geçici bir durumdur, buz çözülünce hesap tekrar aktif olur. Ancak Instagram dondurma işlemini yaptığınızda hesabınızı kapatmış gibi olursunuz; kimse aramalarda hesabınıza ulaşamaz, adınızı göremez. Bu nedenle sonradan pişmanlık duymamak adına Instagram hesabı kapatmak yerine Instagram dondurma işlemini tercih etmenizi öneriyoruz. Ancak; 1 hafta kuralını da aklınızdan çıkarmayın.

INSTAGRAM HESABI NASIL KAPATILIR?

Instagram’ın fazla zamanınızı aldığını düşünüyorsanız veya sıkıldıysanız hesabınıza bir daha girmek istemiyorsanız kapatmanız çok kolay. İlk olarak hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra aşağıdaki adrese girerek “Gitmeden önce lütfen bize nedenini söyle” bölümünün yanındaki kutucuktan hesabınızı silme nedeninizi seçin.

INSTAGRAM HESABINI KAPATMA LİNKİ İÇİN TIKLAYIN!

Daha sonra açılan bölümden “Hesabımı Kalıcı Olarak Kapat” butonuna tıklamalısınız.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra hesabınız tamimiyle silinmiş olacak ve daha sonra tekrar aynı kullanıcı adını kullanmanız da mümkün olmayacak.

INSTAGRAM

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır. Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan Instagram Nisan 2012 yılında sosyal medya devi Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alındı. Facebook'a satılmadan önce 30 milyon kullanıcısı olan Instagram'ın Eylül 2017 itibarıyla 800 milyon kullanıcısı bulunmaktadır.

İçerik
Belirgin özellikleri; fotoğrafları bir kare şekline sınırlandırmak, Kodak Instamatic ve Polaroid resimler, cep telefonu kameralarında kullanılanın aksine 4:3'lük çerçeve oranı. Bu durum yeni bir güncelleme ile değişmiş, kullanıcılar özgün çerçeve oranı kullanabilir hale gelmişlerdir.

Telefon uygulamaları
Instagram ilk başta sadece iPhone, iPad ve iPod Touch aletlerinde kullanılırken 2012 Nisan'da Android 2.2 (Froyo ve üstü yüklü kameralı telefonları da destekledi. Uygulama iTunes App Store , Google Play online satış mağazalarında ve Microsoft Lumia Mağazalarında dağıtılıyor.

Instagram'ın kurucusu Kevin Systrom'dur

21 Nisan 2012 tarihinde Facebook, şirketi (ve 13 çalışanını) yaklaşık 1 milyar dolar nakit karşılığında satın aldı. Şirketin kendisini bağımsız olarak yönetebilmesi hedefleniyor.

Aktif filtreler
Amaro
Mayfair
Rise
Valencia
Hudson
X-Pro II
Sierra
Willow
Lo-fi
Earlybird
Sutro
Toaster
Brannan
Inkwell
Walden
Hefe
Nashville
1977
Kelvin
Slumber
Crema
Ludwig
Aden
Perpetua
Kaldırılan filtreler
Apollo (Versiyon 2.0'da kaldırıldı)
Gotham (Versiyon 2.0'da kaldırıldı)
Lily (Versiyon 1.0.6'da kaldırıldı)
Poprocket (Versiyon 1.0.6'da kaldırıldı, 1.0.7'de tekrar eklenmesine rağmen versiyon 2.0'da kaldırıldı)

Instagram Stories
2016 yılı Ağustos ayında gelen Instagram Stories özelliği ile, ana sayfada sola doğru kaydırma yapıldığında, 24 saat içinde silinecek olan fotoğraf ve videolar eklenip paylaşılabilmektedir. Bireylerin farklı ülkelerden, farklı kalite ve tarzdaki ürünlere kolayca ulaşmalarının yanı sıra kurumlar içinde marka bilinirliliğini arttırmada etkin bir pazarlama aracı haline gelmiştir.

Instagram hesabı nasıl dondurulur? İşte dondurma linki... ile ilgili etiketler Instagram hesabı nasıl dondurulur dondurma linki nasıl kapatılır kapatma linki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.