İnşaatta elleri ve ayakları bağlı bulunan kız itiraf etti: Annem babam kızmasın diye yaptım

İzmir'de bir inşaatta elleri ve ayakları iple bağlı bulunan ve kaçırıldığını ileri süren 14 yaşındaki S.G.C., polisteki ifadesinde, arkadaşlarıyla vakit geçirmek için dışarı çıktığını ve saatin geç olduğunu fark edince anne ve babasının kızmaması için böyle bir yalana başvurduğunu söyledi.

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi, 7034 Sokak'ta dün saat 21.00 sıralarında vatandaşlar, inşaattan gelen yardım çığlıkları duydu. Sesin geldiği inşaatın ikinci katına çıkan vatandaşlar, S.G.C. adlı kız çocuğunu elleri ve ayakları bağlı buldu.

İnşaatta elleri ve ayakları bağlı bulunan kız itiraf etti: Annem babam kızmasın diye yaptım

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. El ve ayakları iplerden kurtarılan S.G.C.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

İnşaatta elleri ve ayakları bağlı bulunan kız itiraf etti: Annem babam kızmasın diye yaptım - Resim : 2

"ANNEM BABAM KIZMASIN DİYE YAPTIM''

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma yapan polis, S.G.C.'yi keşif için bulunduğu inşaata götürmek istedi. Daha fazla dayanamayan S.G.C., "Annem ve babam bana çok sert davranıyor, onlardan korkuyorum. Dışarıda vakit geçirmek için arkadaşlarımla buluştum ancak saatin geç olduğunu fark ettim. Onlar kızmasın diye bunu kendim planladım" dediği öğrenildi.

DHA

İnşaatta elleri ve ayakları bağlı bulunan kız itiraf etti: Annem babam kızmasın diye yaptım ile ilgili etiketler İzmir İnşaat elleri ayakları bağlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.