İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ilginç çözüm! Kraliçe II. Elizabeth’in hologramı etkinliğe katıldı

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, sağlık sorunları nedeniyle tahttaki 70'inci yıl dönümü çerçevesinde yapılan birçok etkinliğe katılamazken, kutlamaların son günü renkli görüntülere sahne oldu. Kraliçe’nin hologramı tören alayı eşliğinde Buckingham Sarayı’na giden altın faytondan halkı selamladı. Hologramı görenler şaşkına dönerken, tören alayı Kraliçe Elizabeth’in 1953’te taç giyme törenine gittiği benzer bir yolu izledi.


İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, sağlık sorunları nedeniyle tahttaki 70'inci yıl dönümü çerçevesinde yapılan birçok etkinliğe katılamazken, Kraliçe’nin hologramı tören alayı eşliğinde Buckingham Sarayı’na giden altın faytondan halkı selamladı.

İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ilginç çözüm! Kraliçe II. Elizabeth’in hologramı etkinliğe katıldı

ELIZABETH'İN HOLOGRAMNI KUTLAMALARA DAMGA VURDU

İngiltere Kraliçesi II Elizabeth'in tahttaki 70'inci yıl dönümü için düzenlenen 4 günlük Platin Jubile kutlamaları sona erdi. Kutlamaların son günü renkli görüntülere sahne olurken, Kraliçe Elizabeth’in hologramı kutlamalara damga vurdu.

İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ilginç çözüm! Kraliçe II. Elizabeth’in hologramı etkinliğe katıldı - Resim : 2

1953 YILINDAKİ TAÇ GİYME TÖRENİNDEN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERLE OLUŞTURULDU


Kraliçe Elizabeth, sağlık sorunları nedeniyle Platin Jubile çerçevesinde yapılan birçok etkinliğe katılamazken, Kraliçe’nin hologramı tören alayı eşliğinde Buckingham Sarayı’na giden 260 yıllık altın faytondan halkı selamladı. Kraliçe Elizabeth'in 1953'teki taç giyme töreni sırasında çekilen görüntüler ile oluşturulan hologram görenleri şaşkına çevirirken, tören alayı Kraliçe Elizabeth’in 1953’te taç giyme törenine gittiği benzer bir yolu izledi.

İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ilginç çözüm! Kraliçe II. Elizabeth’in hologramı etkinliğe katıldı - Resim : 3

SARAYIN BALKONUNDAN HALKI SELAMLADI

Altın faytonun Buckingham Sarayı’na varmasının ardından 96 yaşındaki Kraliçe Elizabeth, sarayın balkonuna çıkarak halkı selamladı. Kraliçe’nin yanından kraliyet ailesi üyelerinden Galler Prensi Charles ve Cornwall Düşesi Camilla, Cambridge Dükü Prens William ile Cambridge Düşesi Kate Middleton ve çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis yer aldı.

İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ilginç çözüm! Kraliçe II. Elizabeth’in hologramı etkinliğe katıldı - Resim : 4

KRALİÇE ELIZABETH TEŞEKKÜR ETTİ

Kraliçe Elizabeth yayınladığı yazılı açıklama ile halka teşekkür etti. Tahttaki 70 yılın bir ilk olduğuna değinilen açıklamada, “Kraliçeniz olarak 70. yılı nasıl kutlayacağınıza gelince, takip edilecek bir rehber kitap yok. Bu gerçekten bir ilk. Ancak bu kadar çok insanın platin yıldönümümü kutlamak için sokaklara çıkması beni onurlandırdı ve derinden etkiledi. Her etkinliğe bizzat katılmamış olsam da kalbim hepinizle ve ailemin desteğiyle elimden gelen en iyi şekilde size hizmet etmeye kararlıyım. Son günlerde çok belirgin olan nezaket, neşe ve akrabalıktan ilham aldım ve umarım bu yenilenen birliktelik duygusu uzun yıllar boyunca hissedilir. İyi dilekleriniz ve bu mutlu kutlamalarda oynadığınız rol için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum” denildi.

İHA

İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ilginç çözüm! Kraliçe II. Elizabeth’in hologramı etkinliğe katıldı ile ilgili etiketler İngiltere Kraliçe II. Elizabeth hologram 70'inci yıl dönüm kutlamaları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.