İngiltere İran maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası B Grubu ilk maçında İngiltere ile İran karşı karşıya geliyor. Her iki ülke taraftarları da İngiltere İran maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor.

Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası B Grubu ilk maçında İngiltere ile İran karşılaşıyor. Daha önce karşı karşıya gelmeyen her iki takımdan İngiltere, favori gösterildiği karşılaşmada İran’ı devirmenin planlarını yapıyor.

Avrupa Elemeleri I Grubu’nu 26 puanla lider bitiren İngiltere son oynadığı resmi karşılaşmada San Marino’yu deplasmanda 10-0 devirmişti. Asya Elemeleri 3. Tur A Grubu’nu 25 puanla lider tamamlayan İran ise son resmi maçında sahasında Lübnan karşısında 2-0 galip gelmişti.

İngiltere İran maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

21 Kasım 2022 Pazartesi akşamında saat 16.00’da başlayacak İngiltere İran maçını şifresiz TRT 1 ve TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

İngiltere İran maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler İngiltere İran 2022 FIFA Dünya Kupası Katar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.