İnfial yaratan kadın cinayeti! Şebnem, sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü

Denizli’de erkek arkadaşının yaşadığı apartta ölü olarak bulunan Şebnem Şirin’in ayrılma aşamasında olduğu erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Zıbıncı otomobiliyle kaçarken yakalandı. Sosyal medyada infiale yol açan cinayetin zanlısı Zıbıncı'nın suç makinesi olduğu ortaya çıktı.

Korkunç cinayet, Denizli'nin Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi'nde meydana geldi. Kuyumcu toptancılığı yapan Furkan Zıbıncı, yaklaşık 1 yıldır yaşadığı apart dairesinde 25 yaşındaki üniversite öğrencisi sevgilisi Şebnem Şirin ile buluştu.

İnfial yaratan kadın cinayeti! Şebnem, sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü

Çift arasında sabaha karşı henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. İddiaya göre Şebnem Şirin, Furkan Zıbıncı’yı sırtından bıçaklayarak hafif şekilde yaraladı. Öfkelenen Furkan Zıbıncı, kız arkadaşını elleriyle boğmaya başladı. Sonrasında ise 20 ABG 989 plakalı otomobil ile olay yerinden kaçtı.

İnfial yaratan kadın cinayeti! Şebnem, sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü - Resim : 2

Sesler üzerine komşuları 112’yi arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Şebnem Şirin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını gerçekleştirirken, genç kızın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

İnfial yaratan kadın cinayeti! Şebnem, sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü - Resim : 3

KATİL OTOMOBİLİYLE KAÇARKEN YAKALANDI

Otomobiline binerek kaçan Zıbıncı için polis ekipleri çevrede geniş çaplı araştırmalara başladı. Etrafı didik didik arayan ekipler, Merkezefendi ilçesine bağlı Saltak Caddesi'nde zanlıyı otomobiliyle kaçarken yakaladı. Polis ekipleri tarafından yakalanan zanlı, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede kendisine yöneltilen 'neden yaptınız' sorusunu yanıtsız bıraktı.

İnfial yaratan kadın cinayeti! Şebnem, sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü - Resim : 4

ŞEBNEM, BOĞAZI KESİLEREK KATLEDİLMİŞ

Apartta ölü olarak bulunan Şebnem Şirin’in ayrılma aşamasında olduğu erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Cenazesi morga kaldırılan Şebnem Şirin’in yapılan otopsisinde Furkan Zıbıncı tarafından boğazından kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Sağlık kontrolünden geçirilen cinayet şüphelisinin vücudunda ise herhangi bir yara izine rastlanmadı. Olayın ardından ifade veren bir görgü tanığı, şüphelinin sırtından yaralı olarak binadan ayrıldığını iddia etmişti.

İnfial yaratan kadın cinayeti! Şebnem, sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü - Resim : 5

SON KEZ GÖRÜŞMEK İÇİN BİR ARAYA GELMİŞLER

Bir süredir birlikte olan Furkan Zıbıncı ve Şebnem Şirin’in zaman zaman aynı apart dairesinde kavga ettikleri, ayrılık aşamasında olan çiftin dün akşam yine son kez görüşmek için bir araya geldikleri öğrenildi.

İnfial yaratan kadın cinayeti! Şebnem, sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü - Resim : 6

İnfial yaratan kadın cinayeti! Şebnem, sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü - Resim : 7

ZANLI SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Öte yandan Furkan Zıbıncı'nın adete suç makinesi olduğu ortaya çıktı. Zanlının çocuk cinsel istismar, gasp, trafik güvenliğini tehlikeye sokma gibi 6 suçtan kaydının olduğu belirtildi.

İnfial yaratan kadın cinayeti! Şebnem, sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü ile ilgili etiketler Kadın Cinayeti Denizli Şebnem Şirin Furkan Zıbıncı boğazını kesti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.