İnegölspor Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Kocaelispor deplasmanda İnegölspor’a konuk oluyor. Taraftarlar ise İnegölspor Kocaelispor maçının canlı yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki, İnegölspor Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup’ta Kocaelispor deplasmanda İnegölspor’a konuk oluyor. Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafiği olan ancak oynadığı son iki deplasmanda maçından da galibiyet çıkaran Kocaelispor bir kez daha bunu tekrarlamak istiyor.

24 Şubat 2021 Çarşamba gününde saat 13.00’da başlayacak İnegölspor Kocaelispor maçının canlı yayını bulunmuyor.

Son hafta deplasmanda Çorum karşısında 1-0 galip gelen Kocaelispor maç eksiğiyle 38 puanla 7. sırada yer alırken yine Çorum karşısında deplasmanda 2-0 kaybeden İnegölspor ise 20 puanla düşme korkusu yaşayan takımlardan.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kocaeli’de oynanan maçı Kocaelispor sahasında İnegölspor’a karşı 1-0 kazanmıştı.

Stat: İnegöl İlçe
Tarih: 24 Şubat Çarşamba
Saat: 13.00
Yayın: Yok

 

İnegölspor Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler 2. lig kocaelispor inegölspor Beyaz Grup
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.