İmparator 6. kez evlenmeye hazırlanıyor!

Geçtiğimiz gün Seda Sayan'la programına telefonla bağlanan türkücü İbrahim Tatlıses, 2013 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Ayşegül Yıldız ile yeniden evlenmek istediğini duyurdu.

Show TV'de ekrana gelen 'Seda Sayan'la' programına özel açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, eski eşi Ayşegül Yıldız'a canlı yayında evlenme teklifinde bulundu.

Daha önce 5 kez evlenen ünlü türkücünün çarpıcı açıklamaları şöyle:

"BENİ VURDULAR, BENİ VURANA BEDDUA ETMEDİM"

"Ben artık İzmirliyim. Ben İzmir'i sevdim, o da beni sevdi. Trilyon verseler İstanbul'a dönmem. Küstüm oraya, beni küstürdüler. Beni vurdular, beni vurana beddua etmedim. Demek ki yaradan bana böyle bir ceza verdi. İsyan da etmem, şikayet de etmem. Allah'tan umudumu kesmedim. Şarkı söylemeyi özlüyorum. Sesim paslanmış vaziyette. Şarkı söylemek için Allah'a dua ediyorum.

"AŞIK DEĞİLİM, AMA EVLENMEK İSTİYORUM"

Evlenmeyi düşünüyorum. Elif'in annesi Ayşegül Yıldız'a evlenme teklifim olacak. Ayşegül Yıldız'a aşık değilim, ama evlenmek istiyorum. Kendisine bu teklifimi daha önce sunmadım. Televizyon ekranlarından ona teklif ediyorum."

İmparator 6. kez evlenmeye hazırlanıyor! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Seda Sayan seda sayanla ayşegül yıldız kızı elif
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.