Hüseyin Tatlı'dan abisi İbrahim Tatlıses'e şok sözler! / VİDEO

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'in kırgın olduğu Yıldız Tilbe ile paylaştığı fotoğrafla gündeme gelen Hüseyin Tatlı telefonla katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde abisinin kırgın olduğu Yıldız Tilbe ile fotoğraf paylaşıp İbrahim Tatlıses'e gönderme yapan Hüseyin Tatlı, Beyaz TV'nin canlı yayınına bağlanıp "Keşke İbrahim Tatlıses'in kardeşi olmasaydım." dedi.

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayına bağlanan Hüseyin Tatlı, kardeşi İbrahim Tatlıses ile arasının bozuk olduğunu söyledi. Hüseyin Tatlı, ağabeyi İbrahim Tatlıses'in şarkıcı olmasını istemediğini söyledi.

"LANETLENMİŞ GİBİYİM"

Ağabeyiyle aralarında kırgınlık olduğunu söyleyen Hüseyin Tatlı, "Keşke İbrahim Tatlıses'in kardeşi olmasaydım. O zaman müzik kariyerimde daha ileride olurdum. Lanetlenmiş gibiyim..." dedi.

"AĞABEYİM BENİ ÖLDÜRDÜ"

Geçmişte ağabeyiyle dizide yapan Hüseyin Tatlı, "O sıralar sokakta yürüyemiyordum. Karakter bayağı da sevilmişti ama ağabeyim dizide beni 4. bölümde öldürmüştü." diyerek geçmişe de gönderme yaptı.

Hüseyin Tatlı'dan abisi İbrahim Tatlıses'e şok sözler! / VİDEO ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Söylemezsem Olmaz canlı yayın hüseyin tatlı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.