Miss Turkey 2017 finalisti İBB'nin kariyer danışmanı oldu hesaplarını dondurdu

İBB’de yaşanan torpil skandalı gündeme damgasını vurdu. CHP Gençlik Kolları üyesi olan Miss Turkey 2017 finalisti Özge Türkyılmaz'ın İmamoğlu tarafından İBB’de kariyer danışmanı olarak işe alındığı iddia edildi. Özge Türkyılmaz haberin sosyal medyada yer almasından sonra hesaplarını dondurdu.

İBB’de yaşanan torpil skandalı gün yüzüne çıktı. Daha önceden de bir çok kez Ekrem İmamoğlu ve ailesi ile bir araya gelen ve CHP Gençlik Kolları üyesi olan Miss Turkey 2017 finalisti Özge Türkyılmaz’ın İBB’de Ekrem İmamoğlu tarafından kariyer danışmanı olarak işe alındığı, kendisine özel oda tahsis edildiği son gelen iddialar arasında yerini aldı.

ODASININ FOTOĞRAFIN PAYLAŞTI

Özge Türkyılmaz bu görevlendirmeden sonra sosyal medyadan makam odasının fotoğrafını yayınlayıp "Güzel odamdan günaydın" mesajı paylaştı. Türkyılmaz'ın masasında İBB ve Türk bayrağı dikkat çekti.

ÖZGE TÜRKYILMAZ KİMDİR?

24 yaşında olan Miss Turkey 2017 finalisti Özge Türkyılmaz, İstanbul’da dünyaya geldi. Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı 3.sınıf öğrencisi olan Özge Türkyılmaz miss turkey yarışmasının finalistleri arasına kalarak adından söz ettirdi.

Miss Turkey 2017 finalisti İBB'nin kariyer danışmanı oldu hesaplarını dondurdu


Miss Turkey 2017 finalisti İBB'nin kariyer danışmanı oldu hesaplarını dondurdu - Resim : 2


Miss Turkey 2017 finalisti İBB'nin kariyer danışmanı oldu hesaplarını dondurdu - Resim : 3

Miss Turkey 2017 finalisti İBB'nin kariyer danışmanı oldu hesaplarını dondurdu ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB Özge Türkyılmaz Kariyer Danışmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.