'Sakine Cansız'ı da araya sıkıştırın!'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili mesajında HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a yer vermesine tepkiler büyüyor. İmamoğlu'na tepki gösteren gazeteci Nihat Genç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İmamoğlu, Sakine Cansız'ı Kaftancıoğlu'nu ve PKK'lı kadınları da araya sıkıştırıp kutlayıverin." dedi.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Meral Akşener ve Pervin Buldan'la birlikte tüm kadın siyasetçilerin ve kadın belediye başkanlarının kadınlar gününü kutladı.

Mesajında "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Sayın Pervin Buldan'ın nezdinde tüm kadın siyasetçilerin ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım." ifadesini kullanan İmamoğlu, başta İYİ Parti'liler olmak üzere pek çok kişinin tepkisini çekti.

'SAKİNE CANSIZ'I DA ARAYA SIKIŞTIRIN!'

İmamoğlu'na bir tepki de gazeteci Nihat Genç'ten geldi. "İmamoğlu 'kadınlar gününü' HDP eş başkanı Pervin Buldan'a adayarak anıyor." diyen Genç, "İmamoğlu anlaşılan oy uğruna Eş Başkan oluvermiş, utanıp çekinmeyin İmamoğlu, Sakine Cansız'ı Kaftancıoğlu'nu ve PKK'lı kadınları da araya sıkıştırıp kutlayıverin." ifadesini kullandı.

TERÖRİST SAKİNE CANSIZ'IN KİTABINI İSTANBUL KİTAPÇISI'NDA SATMIŞTI

Öte yandan İmamoğlu, geçtiğimiz aylarda PKK'lı Sakine Cansız'ın kitabını İBB'ye ait İstanbul Kitapçısı'nda satışa sunmuştu.

Gelen tepkilerin ardından PKK'lı Cansız'ın kitabı satıştan kaldırılmıştı.

'Sakine Cansız'ı da araya sıkıştırın!' ile ilgili etiketler CHP Ekrem İmamoğlu 8 Mart Pervin Buldan Nihat Genç sakine cansız
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.