İmamoğlu 'yunuslar yüzüyor' demişti

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası Haliç'in rengi değişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Düne kadar yunusların gezdiği Haliç'i bugün ne hale getirdiğini sizler de görüyorsunuz değil mi?" diyerek eleştirdiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, " 'Haliç’te yunuslar yüzüyor" açıklamasında bulunmuştu.

İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış birçok ilçede hayatı olumsuz etkilerken, Haliç'te ise istenmeyen görüntülere sebep oldu. Haliç daha önce de benzer görüntüler ve yaşanan kötü kokularla gündeme gelmişti.

İmamoğlu 'yunuslar yüzüyor' demişti

SUYUN RENGİ DEĞİŞTİ

Kuvvetli yağışın ardından suyun rengi griye dönüşürken, kıyıda biriken çöpler de oldukça dikkat çekti. Oluşan bu değişim ise havadan görüntülendi.

İmamoğlu 'yunuslar yüzüyor' demişti - Resim : 3

ERDOĞAN ELEŞTİRMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin dün düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı'nda, "Düne kadar yunusların gezdiği Haliç'i bugün ne hale getirdiğini sizler de görüyorsunuz değil mi? Onu o hale getiren bizdik, ama şimdi bakın ne hale geldi' açıklamasında bulunmuştu.

 

İmamoğlu 'yunuslar yüzüyor' demişti - Resim : 4

"HALİÇ'TE YUNUSLAR YÜZÜYOR"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Erdoğan'ın sözlerine sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla yanıt verdi. İmamoğlu,  "Haliç’te yunuslar yüzüyor, çocuklar ücretsiz süt içip kreşe başlıyor. Öğrenciler burs alıyor, durmuş metrolar harekete geçiyor. İstihdam ofisleri iş buluyor, yeşil alanlar halka açılıyor. " dedi.

 

 

 

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.