İmamoğlu ve Nagehan Alçı yakınlığı CHP'den ilk istifayı getirdi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı ile aynı karede bulunması CHP'liler tarafından tepkiyle karşılandı. Bir isim partisinden gelen emir ile istifa ettiğini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisi sırasında sosyal medya hesabından bir fotoğraf karesi paylaşmış ve gündeme bomba gibi düşmüştü.

Otobüste çekilen fotoğrafta Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın da bulunması başta CHP'liler olmak üzere birçok kişi tarafından tepki ile karşılanmıştı.

CHP'LİLER NAGEHAN ALÇI FOTOĞRAFINA ÇOK KIZDI

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın söz konusu fotoğrafta yer alması eleştirilere neden olurken, bazı CHP'li isimler de bu duruma tepki göstererek Ekrem İmamoğlu'na sert ifadelerde bulundu.

İmamoğlu'na tepki gösterenlerden biri olan CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Yöneticisi Mete Duringa, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun söz konusu fotoğrafı için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Duringa,

''Bu fotoğrafa yapılan açıklama Ekrem İmamoğlu destekçilerini enayi yerine koymaktan başka bir şey değil. Nagehan Alçı gibi geçmişi karanlık şahısların size karşı söylemleriyle mücadele ederken hapsedilen insanlar var bu ülkede'' ifadelerini kullandı.

Parti ayrıl dedi, ilk istifayı o verdi!

Nagehan Alçı'nın fotoğrafını eleştiren ve İmamoğlu destekçilerinin enayi yerine konulduğunu savunan Mete Duringa, bu paylaşımın ardından arandığını ve istifasının talep edildiğini söyledi.

Partisinin isteği üzerine harekete geçen CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Yöneticisi Mete Duringa, partisinden istifa ettiğine dair e-Devlet belgesini yine sosyal medya hesabından paylaşarak partisinden ayrıldığını ilan etti.

'SİYASET BİRİLERİNİN ARKASINA TAKILMAK DEĞİL'

İstifasını açıklayan Duringa, kendisine yapılan muameleye karşı tepkisini göstererek '' Siyaset bir oyun sahnesi. Bizlerin amacı ülkeyi kurtarmak, birilerinin arkasına takılıp gitmek değil '' dedi. Öte yandan Duringa'dan profilinde bulunan Title'ın da kaldırılması istendi.

İmamoğlu ve Nagehan Alçı yakınlığı CHP'den ilk istifayı getirdi! ile ilgili etiketler İmamoğlu CHP istifa nagehan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.