"İmamoğlu, etrafına aldığı kadronun kendisini ne tür bir patinaja sürüklediğini görmek istemiyor"

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi ve sonrasında verdiği 'Vız gelir, tırıs' gider tepkisi gündemdeki yerini koruyor. Gazeteci Murat Yetkin, "İmamoğlu, belki de Karadenizli inadıyla etrafına aldığı kadronun kendisini ne tür bir patinaja sürüklediğini görmek istemiyor" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde Habertürk yazarı Nagehan Alçı ile verdiği fotoğraf ve sonrasında gelen tepkilere verdiği 'Vız gelir, tırıs gider' yanıtı gündemdeki yerini koruyor. İmamoğlu kendisine yakın kesimlerden büyük tepki alırken, destek kaybetmeye devam ediyor.

Gazeteci Murat Yetkin, İmamoğlu'nun tavrı ile muhalefete yönelik tepkilerin de arttığına dikkat çekerek "İmamoğlu, belki de Karadenizli inadıyla etrafına aldığı kadronun kendisini ne tür bir patinaja sürüklediğini görmek istemiyor" ifadelerini kullandı.

Murat Yetkin'in yazısından ilgili bölüm şöyle:

"İmamoğlu’nun Bayram seferiyle Doğu Karadeniz sahilini salladığı bir gerçek. Ancak daha sonra ortaya çıkan medya tartışmasıyla kendi beğeni desteğinin de CHP’nin de -ve doğrusu altılı masanın da- sarsıldığı gerçeği ortada. İmamoğlu, belki de Karadenizli inadıyla etrafına aldığı kadronun kendisini ne tür bir patinaja sürüklediğini görmek istemiyor.

Benzeri bir durumu zamlı elektrik faturası ödemeyi reddederek karanlık protestosuna giderek gündeme yerleşen Kılıçdaroğlu’nun daha sonraki ev ziyaretleri için de vermek mümkün.

Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti yükselişe geçmişken önce “Ömer adaleti” PR fiyaskosu, ardından Lütfü Türkkan olayından sonra hızlı düşüşünü hala toparlamaya çalışıyor.

Hükümetin ekonomi politikası misali, yanlışta ısrarı tutarlılık sanmakta iktidar ve muhalefet yarışıyor adeta."

"İmamoğlu, etrafına aldığı kadronun kendisini ne tür bir patinaja sürüklediğini görmek istemiyor" ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Karadeniz murat yetkin muhalefet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.