İlk kez okuyacaksınız: Arda Turan, Bilal Meşe'ye yumruk atarken hangi futbolcu destek verdi?

Arda Turan olayında yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Milliyet foto muhabiri Vedat Danacı olay ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Makedonya maçının ardından özel uçakla İtalya'ya hareket edecek olan A Milli Takım uçağında skandal görüntüler yaşandı. Barcelona'da oynayan A Milli Takım kaptanı Arda Turan, Makedonya maçı sonrasında takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye, hem fiziki hem de sözlü olarak saldırdı. Gündeme bomba gibi düşen bu olay ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

"HAYIR, HAYIR TAM DA YERİ"

Milli takım uçağında yaşanan olay sırasında araya girmeye çalışan Milliyet foto muhabiri Vedat Danacı, "Burası yeri değil" dediğinde Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in, "Hayır, hayır tam da yeri" diyerek Arda'yı sakinleştirmek yerine destek verdiğini anlattı. Uçakta bazı futbolcuların da Arda Turan'ı sakinleştirmek yerine olaya körükle gittikleri ortaya çıktı.

YUMRUK OZAN TUFAN'A GELDİ

Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe'ye saldırıdığı anda salladığı yumruk ise Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan'a denk geldi.

SELÇUK İNAN'A SERT ÇIKTI!

Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe'ye saldırdığı anlarda Selçuk İnan, Turan'ı sert bir şekilde engellemeye çalıştı. Arda, kendisini engellemeye çalışan Selçuk'a, "Sen karışma, sana da tepkim sert olur" diyerek en yakın arkadaşı olan İnan'a da beklemediği bir tepki gösterdi.

GENÇLER KORKTU

Bu olay yaşanırken A Milli Takım'ın genç oyuncuları Enes Ünal, Ahmet Çalık, Cengiz Ünder ve Emre Mor o anları korku dolu gözlerle izledikleri ve büyük şok yaşadıkları söylendi.

İlk kez okuyacaksınız: Arda Turan, Bilal Meşe'ye yumruk atarken hangi futbolcu destek verdi? ile ilgili etiketler Arda Turan Saldırı bilal meşe anı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.