İlk duruşmada yargıca saldıran mahkum bu kez mahkeme salonuna 'Hannibal Lecter' gibi getirildi!

ABD Nevada'da şartlı tahliyesi reddedildikten sonra yargıca uçan yumrukla saldıran Deobra Redden isimli mahkum, ikinci duruşmaya özel maske, eldiven ve zincirlerle bağlı şekilde getirildi.

Geçtiğimiz günlerdde ABD Nevada'daki bir mahkeme salonunda kara sonrası yargıca saldıran 30 yaşındaki mahkum Deobra Redden, ikinci duruşma için tekrar yargıç karşısına çıktı.

Yine aynı Yargıç Mary Kay Holthus'ın karşısına çıkan Redden'ın salona bu kez çok sıkı güvenlik önemleri alınarak getirildiği görüldü.

Deobra Redden, ikinci duruşmaya özel maske, eldiven ve zincirlerle bağlı şekilde getirildi. Bu özel güvenlik önlemleri Kuzuların Sessizliği ve Hannibal filmlerinde Anthony Hopkins'in canlandırdığı Hannibal Lecter karakterine benzetildi.

İlk duruşmada yargıca saldıran mahkum bu kez mahkeme salonuna 'Hannibal Lecter' gibi getirildi!

30 yaşındaki Redden'in, beyzbol sopasıyla bir kişiye saldırdığı gerekçesiyle 4 yıla kadar hapis cezası aldığı öğrenildi.

 

İlk duruşmada yargıca saldıran mahkum bu kez mahkeme salonuna 'Hannibal Lecter' gibi getirildi! ile ilgili etiketler mahkeme Duruşma mahkum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.