İlk açıklama TÜRKİŞ'ten! Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı sona erdi

Milyonlarca çalışanın merakla sonucunu beklediği, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı sona erdi. TÜRK-İş Heyet Başkanı Veli Solak toplantı sonrası "Görüşmelerin bayramdan önce bitmesini ve ara zammın bir an önce belli olmasını bekliyoruz.'' diye konuştu.

Milyonlarca çalışanın merakla sonucunu beklediği Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısı sona erdi. 

İlk açıklama TÜRKİŞ'ten! Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı sona erdi

TOPLANTI 1 SAAT SÜRDÜ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde TÜRK-İŞ VE TİSK temsilcilerinin katılımlarıyla saat 14:00'te başlayan toplantı bir saatlik görüşmenin ardından sona erdi.

"HERHANGİ BİR RAKAM GÜNDEME GELMEDİ"

Toplantı bitiminde açıklamalarda bulunan TÜRK-İŞ Heyet başkanı Veli Solak açıklamasında herhangi bir rakamın gündeme gelmediğini ifade ederek, “Bayramdan önce bir an önce bitmesini istiyoruz. Toplantı yarın olabilir, herhangi bir tarih yok. Türk-İŞ olarak talebimiz bir an önce bu toplantının bitmesi. Ev kiralarına, hayat pahalılığına göre asgari ücretin güncellenmesini istiyoruz” dedi.

 

 

İlk açıklama TÜRKİŞ'ten! Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı sona erdi ile ilgili etiketler ekonomi asgari ücret tespit komisyonu asgari ücret TÜRK-İŞ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.