İkinci el otomobil satışı ile ilgili sıcak gelişme! 6 ay 6 bin km ve ilan kısıtlama süresi uzatıldı...

Ticaret Bakanlığı, ikinci el otomobil satışlarına getirilen 6 ay 6 bin km ve liste fiyatı kısıtlamalarında sürenin uzatıldığını duyurdu.

Son dakika haberi: Ticaret Bakanlığı, ikinci el otomobil satışlarında fahiş fiyatların önüne geçmek için getirilen kısıtlamalara ilişkin yeni karara imza attı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre  "Pazarlama ve Satış Kısıtlaması" ile "İlan Kısıtlaması"na ilişkin düzenlemeler 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren, 6 ay süreyle yeniden uzatıldı. İkinci el motorlu kara taşıtlarının, üretici veya distribütör tarafından tavsiye edilen güncel satış fiyatının üzerinde bir fiyattan "ilan yoluyla pazarlaması" yapılamayacak.

İkinci el otomobil satışı ile ilgili sıcak gelişme! 6 ay 6 bin km ve ilan kısıtlama süresi uzatıldı... ile ilgili etiketler Ticaret Bakanlığı Otomobil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.