İki elebaşı daha yakalandı! Ermeni Büyük Vatanseverlik Savaşı Anıtı silah deposu çıktı!

Ermeni teröristlerin gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Azerbaycan Ordusu,ermenilerin diktiği,sözde Büyük Vatanseverlik Anıtı”’nın silah ve mühimmat deposu olduğunu ortaya çıkardı. Bu arada, Ermenistan’a kaçmak isteyen iki önemli terör örgütü elebaşısının yakalandığı ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan Ordu güçleri,Karabağ’da bulunan ermeni terörist elebaşları ile silah ve mühimmat depolarını ele geçirmeye devam ediyor.


SÖZDE VATANSEVERLİK ANITININ ALTI VE ÇEVRESİ SİLAH DEPOSU ÇIKTI!

Karabağ’da bulunan ermenilerin,başta ABD olmak üzere çeşitli ülkelerden aldıkları ağır silahlar ve mühimmatlar da eke geçirildiği ifade edildi. Elde edilen bilgilere göre,Karabağ’ın Hocavend Bölgesi’nde,adına “Büyük Vatanseverlik Savaşı”an katılanların anısına dikilen anıt komplesinde,çok sayıda silah ve mühimmat elegeçirildiği açıklandı.Azerbaycan Savunma Bakanlığı’nın yaptığı açıklamada, sözde anıt ve çevresinde bulunan depolar da yapılan arama ve taramada bulunan mühimmatın yanı sura,çeşitli kalibrede ki silahlardan,buranın bir silah deposu olduğunun anlaşıldığı belirtildi.

İki elebaşı daha yakalandı! Ermeni Büyük Vatanseverlik Savaşı Anıtı silah deposu çıktı!


İKİ ERMENİ TERÖR ELEBAŞI DAHA YAKALANDI!


Öte yandan,Azerbaycan Karabağ Bölgesi’nde uzun süreden beri aranan,ermeni işgal güçlerinin eski komutanı Levon Manatsakanyan ile yine eski sözde eski devletin "güvenlik konseyi eski sekreteri" Arşavir Garamyan, Azerbaycan özel servisleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Ermenistan’a kaçma hazırlığı da yakalanan iki terör örgütü elebaşısının Bakü’ye gönderildiği bildirildi.

İki elebaşı daha yakalandı! Ermeni Büyük Vatanseverlik Savaşı Anıtı silah deposu çıktı! - Resim : 2

İki elebaşı daha yakalandı! Ermeni Büyük Vatanseverlik Savaşı Anıtı silah deposu çıktı! ile ilgili etiketler Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.