İhtiyaç sahibi vatandaşlara 500 tl yardım parası veriliyor! İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım başvurusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çeşitli sebeplerden dolayı çalışamayan ve bu sebeple yeterli gelir elde edemeyen vatandaşlarlara 500 TL nakit para desteği veriyor. İşte, Ankara Büyükşehir Belediyesi 500 TL sosyal yardım başvuru formu...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, "sosyal belediyecilik" kapsamında dar gelirli ailelere 500 TL nakit para yardımında bulunuyor.

Bu çerçevede, Ankara Büyükşehir Belediyesi 500 TL nakit para yardımı başvurularına dair detaylar ihtiyaç sahibi pek çok vatandaş tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Tüm bunlara ek olarak, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen başvuru merkezlerinin sayısı yakın bir zamanda 13'e çıkarılmıştır. 

İhtiyaç sahibi vatandaşlara 500 tl yardım parası veriliyor! İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım başvurusu

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 500 TL PARA YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi 500 TL para yardımı başvurusu, yukarıda da belirtildiği gibi yakın zamanda sayısı 13'e çıkarılan başvuru merkezleri aracılığıyla yapılmaktadır. 

500 TL para yardımına başvuru yapmak için öncelikle aşağıda belirtilen 13 başvuru merkezinden birini ziyaret ederek başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir:

-Akyurt AYM

-Altındağ AYM

-Araplar AYM

-Bala Gençlik Merkezi

-Elmadağ Gençlik Merkezi

-Kahramankazan AYM

-Kızılcahamam Gençlik Merkezi

-Kuşcağız AYM

-Mamak Gençlik Merkezi

-Ortapınar Yenikent Gençlik Merkezi

-Yahyalar AYM

-Ayaş AYM

-Kalecik AYM

Seçeceğiniz bir balvuru merkezinde başvuru formunu doldurduktan sonra 7 gün içerisinde vatandaşlara geri dönüş yapılmaktadır. Başvurunuzun olumlu sonuçlanması durumunda, 500 TL nakit para yardımı "Başkent Kart" bakiyenize yüklenecektir.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara 500 tl yardım parası veriliyor! İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım başvurusu - Resim : 2

BAŞVURU SÜRECİNİZİ E-DEVLET ÜZERİNDEN DE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Tüm bunlara ek olarak, Ankara Büyükşehir Belediyesi 500 TL nakit para yardımı başvuru sonucunuzu e-Devlet üzerinden de öğrenebilirsiniz. Bunun için öncelikle e-Devlet hesabınıza giriş yapmalısınız ardından arama kısmına "Ankara Büyükşehir Belediyesi" yazmalısınız.

 

 

İhtiyaç sahibi vatandaşlara 500 tl yardım parası veriliyor! İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım başvurusu ile ilgili etiketler Ankara ankara büyükşehir belediyesi Ankara sosyal yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.