İhsan Şenocak'tan İstanbul Sözleşmesi'ne skandal sözler: 'Toplu halde fuhuş yapılabilir'

Daha önceden genç kaynananın 'Şehvet' uyandırdığını söyleyen İhsan Şenocak bu seferde İstan Sözleşmesi'ni hedef alan skandal sözlerinde 'Toplu halde fuhuş yapılabilir' ifadelerini kullandı. İhsan Şenocak kimdir? İhsan Şenocak kaç yaşında? İşte o olay İhsan Şenocak videosu...

Kadına yönelik şiddeti engellemeyi İstanbul Sözleşmesi’ni hedef alan sözleri ile bunu ‘Ahlaksızlık’ olarak nitelendirilen İhsan Şenocak kimdir sorusu araştırılıyor. İhsan Şenocak kaç yaşında, nereli? İhsan Şenocak İstanbul sözleşmesi olay sözleri videosu izle…

Kadına yönelik şiddeti engellemeyi hedefleyen İstanbul Sözleşmesi'ne büyük tepki gösteren İhsan Şenocak, sosyal medyada olay oldu. Daha öncesinde de kot pantolon giyen kadınların "cehennemlik" olduğunu, genç kaynananın "şehvet uyandırdığını" söyleyen gerici Şenocak bu sefer de İstanbul sözleşmesi için "Ahlaksızlık" ifadesini kullandı.

Kendi YouTube kanalı üzerinden yaptığı açıklamada, Sözleşmenin cinsel şiddet eylemlerini önlemeyi öngören 36. maddesini okuyarak, “Toplu halde fuhuş yapılabilir, zina yapılabilir; ama rızasız olursa o zaman problem” ifadelerine yer verdi.

İHSAN ŞENOCAK KİMDİR?

İhsan Şenocak, 1974 senesinde Samsun’da dünyaya geldi.

İlkokuldan sonra hafızlık yaptı. 1994 senesinde Samsun İmam Hatip Lisesi’nden 1999’da, 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Okul yıllarında muhalled usulde İslamî ilimler okudu.

2002 senesinde Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul Haseki Eğitim Merkezi’ni bitirdi.

2004 senesinde OMÜ İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim Dalında “İslam Hukuku’nda Taklit” konulu teziyle yüksek lisans yaptı. Aynı fakültede “İslâm Hukuku’nda Örfün Hükümlere Etkisi” adlı tezini tamamlayarak doktor oldu.

1997 senesinde Samsun’un Vezirköprü ilçesinde imam-hatip olarak memuriyet hayatına başladı. Diyanet İşleri Başkanlığında farklı kademelerde görev yaptı. 2007 senesinde Samsun Aşıkkutlu Eğitim Merkezi’ne müdür olarak atandı.

1996 yılında Yedibeyza dergisini neşretti. 2005-2010 yılları arasında yayımlanan İnkişaf dergisinin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı. Milli Gazete ve Yeni Şafak’ta müstear isimle dizi ve düşünce yazıları yazdı. 2008’de Tv5’de “köprü” programını hazırlayıp sundu. Müstear isimlerle farklı türlerde çok sayıda yazı kaleme aldı.

İhsan Şenocak'tan İstanbul Sözleşmesi'ne skandal sözler: 'Toplu halde fuhuş yapılabilir' ile ilgili etiketler ihsan şenocak İstanbul sözleşmesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.