İhanet iddiaları ile gündeme gelen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’den reklam ücreti hamlesi!

Kadir Doğulu'nun bir eğlence mekanında kadınlarla sarmaş dolaş görüntülerinin ortaya çıkması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ortaya atılan ihanet ve imam nikahı iddiaları sonrası Neslihan Atagül'ün boşanması beklenirken eşi Doğulu'yu koruması herkesi şaşkına çevirmişti. Tüm bu olaylar sonrası ünlü çift yeni bir konu ile gündeme geldi.

Geçtiğimşiz aylarda Kadir Doğulu'nun kadınlarla sarmaş dolaş görüntülerinin ortaya çıkması sonrası ihanet iddiaları peş peşe gelmişti.

İhanet iddiaları ile gündeme gelen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’den reklam ücreti hamlesi!

İmam nikahı ve ihanet iddialarını kesin bir dille yalayan Kadir Doğulu, 'O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Müşkülü olanı dinlerim'' açıklamasını yapmıştı. Neslihan Atagül ise iddialara kulak asmayarak eşiyle Bakü'de aşk tazelemişti.

İhanet iddiaları ile gündeme gelen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’den reklam ücreti hamlesi! - Resim : 2

REKLAM ÜCRETİNİ ARTTIRDILAR!

Tüm bu yaşananlar sonrası ünlü çiftten dikkat çeken bir hamle geldi. Takvim'İn haberine göre; çift daha önce 4 milyon TL olan reklam ücretini 10 milyon TL'ye çıkardı.

İhanet iddiaları ile gündeme gelen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’den reklam ücreti hamlesi! ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Neslihan Atagül
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.