İETT otobüsünde yangın çıktı: Yanan otobüsü elinde yangın tüpü varken üfleyerek söndürmeye çalıştı

İstanbul Kağıthane'de İETT'ye bağlı halk otobüsünün motor kısmında yangın çıktı. Aracın şoförü yangını üfleyerek söndürmeye çalışınca ortaya ilginç bir manzara çıktı. İşte o anlar...

Seyrantepe'de seyir halindeyken motor kısmında yangın çıkan İETT'ye bağlı halşk otobüsünün şoförü, otobüsü durdurup motor kapağını açtı. Motordan alevler çıktığını gören şoför, elinde yangın tüpü olmasına rağmen ne yaptığını şaşırarak, alevleri üfleyerek söndürmeye çalıştı.

Olayı gören vatandaşlar, “Tüpü sık, üflemeyle sönmez" şeklinde uyarıda bulunurken, otobüs şoförü elindeki yangın tüpünü sıkarak yangını söndürdü. Bir vatandaş bu ilginç olayı cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

İETT otobüsünde yangın çıktı: Yanan otobüsü elinde yangın tüpü varken üfleyerek söndürmeye çalıştı ile ilgili etiketler İETT Yangın Kağıthane Otobüs

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.