İETT otobüsü ringe döndü! Çığlıkların yükseldiği yumruklu kavga kamerada!

Çekmeköy'de bir İETT otobüsünde hareketli anlar yaşandı. Yabancı uyruklu çocukları oturdukları yerden kaldırmak isteyen bir kişi diğer yolcular tarafından darp edildi. Çığlıkların yükseldiği ve belediye otobüsünün ringe döndüğü o yumruklu kavga anları saniye saniye kameraya kaydedildi.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde İstanbul Çekmeköy'de seyir halinde olan bir İETT otobüsünde hareketli anlar yaşandı. 

ÇOCUKLARI KALDIRMAK İSTEYİNCE GERGİNLİK YAŞANDI

Otobüste yolculuk eden bir adam iddiaya göre, anneleriyle beraber otobüse binip koltuklarda oturan yabancı uyruklu 3 çocuğu oturdukları yerden kaldırmak istedi. Otobüsteki diğer yolcular da çocukları kaldırmak isteyen kişiye tepki göstererek engel oldu. Bunun üzerine yolcular arasında tartışma çıktı.

 

BİRBİRLERİNE YUMRUKLARLA SALDIRDILAR 

Tartışma, kısa sürede sinirlerin gerilmesiyle yumruklu kavgaya dönüştü. Çocukları kaldırmak isteyen yolcu ile diğer birkaç yolcu birbirlerine yumruklarla saldırdı. Kavgaya tanık olan yolcuların ve kadınların da panik yaşayarak çığlıklar atmasıyla otobüs adeta ringe döndü.

İETT otobüsü ringe döndü! Çığlıkların yükseldiği yumruklu kavga kamerada! - Resim : 2

O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA

Otobüste, çocukları oturdukları yerden kaldırma nedeniyle çıkan yumruklu kavga, cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

İETT otobüsü ringe döndü! Çığlıkların yükseldiği yumruklu kavga kamerada! ile ilgili etiketler Çekmeköy İETT Otobüs Kavga ring

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.