Otobüsten inen yaşlı kadın neye uğradığını şaşırdı! Saniye saniye kamerada...

Esenyurt'ta yaşlı bir kadın otobüsten ineceği an korku dolu anlar yaşadı. Yaşlı kadın, adımını henüz atmadan otobüs hareket etmeye başlayınca yere düştü. O korku dolu anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt Balıkyolu Mahallesi’nde bir otobüs durağında korku dolu anlar yaşandı. 

DIŞARI DOĞRU ADIM ATAR ATMAZ HAREKET ETTİ

Halk otobüsünün durakta durduğu esnada inmek isteyen yaşlı bir kadın, otomatik kapının açılmasıyla dışarı doğru adım attı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ YAŞLI KADINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Otobüs şoförü, kadının tam olarak inmesini beklemeden hareket edince, yaşlı kadın yere düştü. Hemen etraftaki vatandaşlar kadının yardımına koşarken, yaşlı kadın güçlükle ayağa kalktı. Yaptığı hatanın son anda farkına varan otobüs şoförü, aracı durdurarak kadından özür diledi. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Otobüsten inen yaşlı kadın neye uğradığını şaşırdı! Saniye saniye kamerada... - Resim : 2

"DIŞARI DOĞRU ADIMINI ATTIĞI AN OTOBÜS HAREKET ETMEYE BAŞLADI’’

Olay hakkında konuşan bir vatandaş, "Ben dükkanımın önündeydim. Otobüsün durduğunu gördüm, kadın otobüsten iniyordu. Dışarı doğru adımını attığı an otobüs hareket etmeye başladı ve kadın yere düştü. Ben de kadına yardımcı oldum. Kadında herhangi bir sorun yoktu’’ dedi.

 

Otobüsten inen yaşlı kadın neye uğradığını şaşırdı! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Esenyurt Otobüs İstanbul Şoför yaşlı kadın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.