İETT Aylık Akbil ne kadar 2022? Öğrenci akbili aylık kaç TL?

İETT ulaşım ücretlerine zam geldi. Toplu ulaşıma gelen zamla birlikte akbil zamlı tarife de vatandaşın merak konusu oldu. Öğrenci ve aylık akbillerde yaşanan artış sonrası "Aylık akbil ne kadar, öğrenci akbili kaç TL" gibi sorular gündeme geldi.

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine zam geldi. 1 Ocak 2022 tarihi itibariyle geçerli olacak zamlı tarife ile İETT öğrenci akbili, aylık akbil ücretleri belli oldu. UKOME'de oybirliğiyle kabul edilen İETT zamlı güncel liste de İstanbul Kart tam, öğrenci fiyatları da var.

İETT AYLIK AKBİL NE KADAR 2022?

Zamlı fiyatların yansıtılması ile birlikte yüzde 36'lık bir artışın meydana geleceği İETT akbil ücretleri İstanbullular tarafından merak ediliyor. İşte İETT aylık akbil, öğrenci akbir güncel fiyatları...

İETT Aylık Akbil ne kadar 2022? Öğrenci akbili aylık kaç TL?

Artışla birlikte tam 5,48 TL'ye, öğrenci 2.66 TL'ye, sosyal kart ise 3,92 TL şeklinde gerçekleşti. Mavi kart fiyatı tam 429,76 TL'ye, öğrenci 78,20 TL'ye, sosyal kart 266,56 TL'ye yükseldi.

TAKSİ ZAMMI 2022 NE KADAR OLDU?

Taksi, minibüs ücretleri de 2022 zammından nasibini aldı.

Taksi açılış ücreti 7 TL oldu. Kısa mesafe tarifesi ise 20 liraya yükseldi. Zamlı tarife yıl başından itibaren geçerli olacak..

İETT Aylık Akbil ne kadar 2022? Öğrenci akbili aylık kaç TL? ile ilgili etiketler İETT iett aylık akbil ücreti aylık akbil ne kadar öğrenci akbili ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.