İdil Şirin ve İpek Şirin kardeşler kurtarıldı mı? Son sağlık durumları nasıl?

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Emrah Apartmanı enkazındaki 14 yaşındaki kız çocuğu İdil Şirin’den güzel bir haber geldi. Ekipler enkazdan gelen sesler sonrasında harekete geçti ve müjdeli haberi verdi. İdil Şirin ve İpek Şirin kardeşler kurtarıldı mı? İşte Şirin kardeşlerin son sağlık durumu hakkında detaylı bilgiler.

İzmir’de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde Emrah Apartmanı’nda arama kurtarma çalışmalarına aralıksız olarak devam edildi. Arama kurtarma çalışmalarının yapıldığı Emrah Apartmanı’nın enkazından gelen sesler sonrasında ekipler K9 köpekleri ile birlikte göçükte 4 kişinin bulunduğunu tespit etti.

Enkazdan gelen sesler sonrasında yaklaşık iki buçuk saat süren çalışmalar sonunda 58 saat sonra enkaz altındaki kardeşlerden biri olan 14 yaşındaki İdil Şirin canlı ve sağ olarak kurtarıldı. Muhabir Sever "İki kardeşten birine ulaşıldı. Ona artık sağlıklı bir şekilde ulaştıklarını anladık. 58'nci saati geride bıraktı. O iki kız kardeşten birine damar yolu açıldı ve müdahale edildi." dedi.

Enkaz altında İdil Şirin'in kardeşi İpek Şirin'in de olduğu bilgisi aktarıldı. İdil Şirin'in kurtarılması sonrası ailenin kucaklaşma anı kameralara böyle yansıdı.

İdil Şirin ve İpek Şirin kardeşler kurtarıldı mı? Son sağlık durumları nasıl?

 

İdil Şirin ve İpek Şirin kardeşler kurtarıldı mı? Son sağlık durumları nasıl? ile ilgili etiketler İzmir deprem Bayraklı ipek şirin İdil Şirin emrah apartmanı Enkaz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.