İdil Fırat kimdir? Mert Fırat ile sevgili mi?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Serhan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mert Fırat geçtiğimiz gün sosyetik güzel İdil Fırat ile baş başa yemek yerken görüntülendi. Magazin gündemine oturan ikilinin sevli olup olmadığı merak ediliyor. Peki İdil Fırat kimdir? Mert Fırat ile sevgili mi? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Hande Doğandemir ile olan ilişkisini noktalaya ünlü oyuncu Mert Fırat, geçtiğimiz gün sosyetik güzel İdil Fırat ile baş başa yemek yerken görüntülendi. Soyadları aynı olan ikili magazin gündeminde konuşuluyor. Vatandaşlar aralarında aşk olup olmadığını merak ediyor. Peki İdil Fırat kimdir? Mert Fırat ile sevgili mi? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

İdil Fırat kimdir? Mert Fırat ile sevgili mi?


Posta'dan Çiğdem Saltık'ın haberine göre, Mert Fırat ile sosyetik güzel İdil Fırat önceki gün Yeniköy'deki bir restaurantta görüntülendi. Romantik yemekte Mert Fırat'ın, İdil Fırat'a yemek yedirmesi, çiftin sık sık gülmesi dikkat çekti.

SOYADLARI AYNI

Bu arada her ikisinin soyadının aynı olması ayrı bir tesadüf. Mert Fırat bir yıldır oyuncu Hande Doğandemir ile birlikteydi. Adı bir ara Star TV'deki 'Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Gökçe Bahadır ile aşk dedikodusuna karıştı. Bu yüzden kısa bir ayrılık yaşadılar.


MERT FIRAT

10 Ocak 1981 yılında, Ankara’da dünyaya gelen Mert Fırat'ın tam ismi Şahabettin Mert Fırat'tır. Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olan Fırat aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapmaktadır.Bizim Evin Halleri adlı diziyle ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Yersiz Yurtsuz dizisinde oynadığı "Mühendis Hüseyin" karakteriyle tanınmıştır.

Binbir Gece dizisi ile ekranların sevilen oyuncularından biri olmuştur. Dizide Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci gibi isimlerle beraber rol almıştır.

Daha sonraki büyük projesi, başrollerinde Nejat İşler, Aslı Tandoğan, Olgun Şimşek ve sonrasında katılan Engin Altan Düzyatan gibi isimlerin rol aldığı Kapalıçarşı dizisi olmuştur. İntikam dizisinde Beren Saat ile beraber rol almıştır.

Oyun Atelyesinin oyuncusu olan Mert Fırat, Fırat, Palyaço Prens, Şeyh Bedrettin ve Atları da Vururlar adlı tiyatro oyunlarında da rol almıştır.

İlk sinema filmi deneyimini 'Soyağacı' adlı filmde rol alarak yaşamıştır. 2010 yılında Atlı Karınca ve Başka Dilde Aşk filmlerinin senaristliğini yaparak, iki filminde başrolünde oynamıştır.Ankara Uluslararası Film Festivali ve Sadri Alışık ödüllerinde 'en iyi erkek oyuncu' seçilmiştir. Sağır ve dilsiz bir genci canlandırdığı 'Başka Dilde Aşk' filmi ile beraber bu ödüle layık görülmüştür.

Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı 'Kelebeğin Rüyası' adlı sinema filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte iki genç şairin hayatını canlandırmıştır.


İDİL FIRAT

İdil Fırat, Ezgi Kural ile kurduğu bir internet sitesinde tekstil ve aksesuar ürünleri satıyor.

Ufak Tefek Cinayetler 26. Bölüm özet

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı yine izleyenleri şok etmeyi başarıyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Oya ve Merve arasındaki savaş oldukça acılı geçeceğe benziyor. Merve hiç olmadığı kadar intikam ateşiyle yanıyor. Hataya yer veremeyeceği planını tüm acımasızlığıyla devreye sokuyor. Merve Serhan'ın Oya'dan şüphelenmesini sağalamaya çalışıyor. Yani kurduğu planla Oya'yı kalbinden vurmayı hedefliyor. Oya Mila'yı okuldan almaya gidiyor. Okula gelen Serhan ise Mila'yı Oya'nın aldığını görünce şaşırıyor. Üstelik bunu Merve'nin istediğini söyleyen Oya Serhan'ın şüphe duymasına sebep oluyor.

Merve ilk adımı atıyor ve sinsi planına devam ediyor. Mehmet ve Burcu'nun ilişkisini örnek gösteren Merve Serhan'ı içten zehirlemenin derdinde. Serhan Oya'yı burcunun yerine koyuyor ve kafası git gide karışmaya devam ediyor. Merve en büyük kozunu da oynuyor ve Oya'nın üniversiteden arkadaşını planına dahil ediyor. Bebek sahibi olmak isteyen Oya'nın bu zaafını kullanmayı iyi bilen Merve Oya'ya çok tehlikeli bir oyun oynuyor. Diğer yandan Mehmet Enver'in aileye girmesini çok kıskanıyor. Taylan ise çapkınlık peşinde, eve gelen seksi hizmetçiye göz koyan Taylan, Pelin faktörünü unutsa da kısa zamanda Pelin ona hatırlatıyor.

 

 

İdil Fırat kimdir? Mert Fırat ile sevgili mi? ile ilgili etiketler İdil Fırat Mert Fırat sevgili mi kimdir kaç yaşında