İclal Aydın iğne ipliğe döndü! Uyguladığı diyetin sırrını sosyal medyadan duyurdu!

Şiirleri bir dönem aşıkların diline düşen İclal Aydın uyguladığı diyetle adeta iğne ipliğe döndü. Sosyal medyada takipçileri ile zayıflamanın sırrını paylaşan İclal Aydın'ı görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen son olarak TRT 1'de yayınlanan Ege'nin Hamsisi adlı dizide rol alan gamzeli güzel İclal Aydın bu kez değişimiyle gündem oldu.

İclal Aydın, geçtiğimiz yıllarda kullandığı ilaçlardan dolayı aldığı fazla kilolardan böyle kurtuldu. Güzel oyuncu, üç aylık uyguladığı diyetin detaylarını takipçileri ile paylaştı.

İclal Aydın iğne ipliğe döndü! Uyguladığı diyetin sırrını sosyal medyadan duyurdu!

49 yaşındaki İclal Aydın, 5 aylık sıkı bir döneme giriş yaptığını ve bu dönem içerisinde 3 aylık bir diyet programı ile fazla kilolardan kurtulduğunu belirtti. Güzel oyuncunun paylaşımına ise ünlülerden yorum ve beğeni ise gecikmedi.

İclal Aydın iğne ipliğe döndü! Uyguladığı diyetin sırrını sosyal medyadan duyurdu! ile ilgili etiketler İclal Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.