İçerde 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

İçerde 37. bölümden sonra 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İçerde 37 bölümde neler oldu? Dizinin son bölümü 5 Haziran Pazartesi akşamı yayınlandı. İçerde 37 bölümde yıllar boyunca birbirlerinin yokluğu için gözyaşı döken Füsun ve Mert’in bir araya gelmesi büyük sevinç yarattı. İçerde yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haber detayda...

Show TV'de yayınlanan reyting rekortmeni dizi İçerde 37. bölüm ile 5 Haziran akşamı ekranlara geldi. İçerde son bölüm ardından İçerde 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu sosyal medyada en çok sorulan oldu. İçerde 37 bölümden sonra yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İçerde 37 son bölüm nefes kesen sahnelerle izleyicileri ekran başına kilitledi. Show TV’nin sevilen dizisinde bu hafta, yıllar boyunca birbirlerinin yokluğu için gözyaşı döken Füsun ve Mert’in bir araya gelmesi büyük sevinç yarattı. Yılmaz Biraderler’in Celal’e karşı güçlerini birleştirmesi ise nefes kesti. İşte, İçerde son bölüm izleme linki ve İçerde 38. yeni bölüm fragmanı.
Yılmaz Biraderler’in Celal’e karşı güçlerini birleştirdiği son bölüm nefes kesti. İçerde dizisi son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili bilgiler haber detayda...AAerde

TV izleyicileri İçerde 37. bölüm ile adeta dün gece ekran başına kilitlendi. İçerde 37 bölüm 5 Haziran pazartesi akşamı ekranlarda oldu. Show TV’de yayınlanan ve sezonun fenomen dizisi haline gelen İçerde 38. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İçerde 37 bölümde neler oldu? İçerde son bölümde, yıllar boyunca birbirlerinin yokluğu için gözyaşı döken Füsun ve Mert’in bir araya gelmesi büyük sevinç yarattı. İçerde yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izlenebilecek. 5 Haziran İçerde son bölümde, Yılmaz Biraderler, onlardan çocukluklarını çalan Celal’e karşı güçlerini birleştirir. Eylem’in, Celal hakkında hazırladığı haberin internetten yayınlanması gerilimi tırmandırır. Celal, Eylem’in cezasını kesmek üzere Davut’u görevlendirir. İçerde yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

iAerde_mert

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

5 Haziran İçerde son bölümde, Yılmaz Biraderler, onlardan çocukluklarını çalan Celal’e karşı güçlerini birleştirir. Eylem’in, Celal hakkında hazırladığı haberin internetten yayınlanması gerilimi tırmandırır. Celal, Eylem’in cezasını kesmek üzere Davut’u görevlendirir.

Sadece Eylem değil, Füsun ve Barış da büyük tehlike altındadır. Sarp ve Mert de gizliden gizliye onları korumak için harekete geçer. Bu sırada Sarp, suçsuz ve polis olduğunu kanıtlamaya çalışmaktan pes etmez. Yıllardır kendine sorduğu “ben kimim?” sorusunun cevabına kavuşan Mert ise annesinden uzak kalmaya dayanamaz. Sarp, Celal’le aralarındaki hesabı kapatana kadar sabretmesini istese de kardeşler bu kavuşmanın daha fazla gecikmesini istemez. Yıllar boyunca birbirlerinin yokluğu için gözyaşı döken Füsun ve Mert, artık mutluluk gözyaşları dökecektir.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLE - SHOW TV

Show TV'de yayınlanan 'İçerde'nin 36'ıncı bölümüne, 'Kebapçı Celal' ile 'Kudret'in hesaplaşması damgasını vurdu. 'Kudret' karakterinin ölmesi sonucu deneyimli oyuncu Uğur Yücel de diziden ayrıldı.

'İçerde' dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde; 'Sarp Yılmaz', yıllardır aradığı kardeşi 'Umut'u, 'Coşkun' sayesinde buldu. 'Sarp' ile 'Umut'un buluştuğu anlar herkesi duygulandırdı.

'Mert'i kaçıran 'Kudret' ise 'Kebapçı Celal'e artık hesaplaşma vakti olduğunu söyledi. İkili, mezarlıkta bir araya geldi. Burada meydana gelen çatışmada 'Celal Duman' ve adamları, 'Kudret'i vurarak öldürdü.

'Kudret' karakterinin ölümüyle beraber deneyimli oyuncu Uğur Yücel, fenomen yapıma veda etti.

İçerde 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı... ile ilgili etiketler i̇çerde 37 i̇çerde 37. bölüm i̇çerde 37. bölüm son bölüm yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.