İcardi ile Mata Kasımpaşa maçında ilk 11'de oynayacak mı?

Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da hazırlıklar devam ederken Mauro İcardi ve Juan Mata’nın son durumlar merak edildi. Sarı kırmızılı taraftarlarda İcardi ile Mata’nın Kasımpaşa maçında ilk 11'de oynayıp oynamayacağını sorgulama başladı.

Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da hazırlıklar devam ederken Mauro İcardi ve Juan Mata’nın son durumlar merak edildi. Sarı kırmızılı taraftarlarda İcardi ile Mata’nın Kasımpaşa maçında oynayıp oynamayacağını sorgulama başladı.

Süper Lig 6. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak. 11 Eylül 2022 Pazar akşamında saat 20.00’da başlayacak Kasımpaşa Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İcardi,

Galatasaray'da yeni transferler Mauro Icardi, Yusuf Demir, Juan Mata, Mathias Ross ve Milot Rashica ilk antrenmanda yer alırken oyuncuların Kasımpaşa maçında ilk 11’de oynayıp oynamayacakları taraftarların merakı haline geldi.

Mata

İcardi ile Mata Kasımpaşa Maçında Oynayacak Mı?

TFF’ye bildirilen kadroda yer alan Mauro Icardi, Yusuf Demir, Juan Mata, Mathias Ross ve Milot Rashica’nın teknik direktör Okan Buruk tarafından görev verilmesi halinde Kasımpaşa maçında ilk 11’de yer almalarına kesin gözüyle bakılmakta.

İcardi ile Mata Kasımpaşa maçında ilk 11'de oynayacak mı? ile ilgili etiketler Galatasaray Kasımpaşa icardi mata
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.