Icardi "Bugün güne bu fotoğrafla başlamak istiyorum" diyerek Galatasaray taraftarına seslendi!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Galatasaray taraftarına seslendi.

Şampiyonlar Ligi mücadelesinde harika bir oyun oynamasına rağmen Bayern Münih'e 3-1 mağlup olan Galatasaray'da dün gece hala unutulmuş değil.

Galatasaray taraftarları oynanan harika futbola rağmen galibiyeti alamamanın üzüntüsünü yaşarken, sarı-kırmızılı takımın Arjantinli yıldızı Icardi, sosyal medya üzerinden taraftarlara seslendi.

İşte Icardi'nin sözleri:

"GÜNAYDIN ASLANLAR"

Günaydın Aslanlar. Şampiyonlar Ligi'nde en iyilerin yarıştığı böylesine önemli bir Avrupa maçında alınan mağlubiyetten sonra sessiz kalmak ve işimize bakmak kolay olurdu.

"GALATASARAY'DA ÇOK MUTLUYUM"

Ama bugün herkese burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Dünkü sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. Her anımda, her maçta insanların sevgisine fazlasıyla minnettarım.

"BU PROJEYE İNANIYORUM"

Bu projeye inanıyorum ve bu kulübe büyük zaferler kazandıracağından eminim, çünkü projenin arkasında duran çalışanların her biri yürekten ve tutkuyla en iyisini veriyor."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ᙏᗩᙀᖇO IᙅᗩᖇᗪI (@mauroicardi)'in paylaştığı bir gönderi

Icardi "Bugün güne bu fotoğrafla başlamak istiyorum" diyerek Galatasaray taraftarına seslendi! ile ilgili etiketler Galatasaray Mauro Icardi Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.