Ibrahimovic'ten kötü haber! Futbolu bırakacak mı?

İtalya Serie A'da şampiyon olan Milan'da ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic adeta yıkımı yaşıyor. Dizinden ameliyat olacağı haberini veren futbolcunun 7-8 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. 40 yaşındaki golcünün bu sakatlık sonrası kariyerini bitirebileceği belirtiliyor.

İtalya'da Milan tam 11 sene sonra şampiyonluğa ulaştı. Kırmızı-siyahlı ekibin 2010-2011 sezonunda şampiyon olduğu kadroda da bulunan Zlatan Ibrahimovic, bu sezon da 26 maçta 8 gol atarak takımına katkıda bulundu. Kariyerinin sonlarına yaklaşan İsveçli golcü yaşadığı sakatlık sonrası futbolu bırakma noktasına geldi.

7-8 AY OYNAYAMAYACAK

Milan, dizinden ameliyat edilecek olan Zlatan Ibrahimovic'in 7-8 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. 40 yaşındaki golcünün bu sakatlık sonrası kariyerine nokta koyabileceği belirtildi. İsveçli golcü, Milan'ın Sassuolo'ya karşı oynadığı şampiyonluk maçında 72. dakikada Olivier Giroud'nun yerine oyuna dahil olmuş ve kırmızı-siyahlı formayla 2. kez Serie A şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

Ibrahimovic'ten kötü haber! Futbolu bırakacak mı? ile ilgili etiketler Zlatan Ibrahimovic Milan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.