İbrahim Tatlıses'ten lahmacun çıkışı: '10 liraya lahmacun mu olur?'

Bodrum'da her sene olduğu gibi bu sene de plajlarda satılan yiyecek ve içeceklerin fiyatları tartışma konusu olmaya devam ediyor. Özellikle lahmacunun fahiş fiyattan satılmasıyla ilgili tepkiler sürerken kendisine ait lahmacun markası olan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses de Twitter üzerinden bir açıklamada bulundu.

Tatil beldelerindeki lüks plajlarda satılan yiyecek ve içecekler cep yakıyor. Pandeminin de etkisiyle Bodrum'da yüksekliği nedeniyle sık sık gündem olan lahmacun fiyatı polemiğine ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses de katıldı. Tatlıses, yaptığı açıklamada lahmacunlarının tane fiyatını pahalı bulanlara tepki gösterdi.

Kendisine ait lahmacun markası olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bayilerinde 15 TL'den satılan lahmacunun pahalı bulunmasına sosyal medyadan isyan etti.

Tatlıses, fiyatların düşmeyeceğini belirterek, "10 liraya lahmacun mu olur. Bayiler de satmazsa bayilere de lahmacun göndermem" dedi.

İbrahim Tatlıses


Yaz sezonun gelmesiyle turizm bölgelerinde hareketlilik yaşandı. Otel fiyatlarından, yemek fiyatlarına birçok konu da vatandaşlar fahiş fiyat uygulandığını öne sürdü.

Tatil beldelerinde yüksekliği nedeniyle sık sık gündem olan lahmacun fiyatı polemiğine ünlü türkücü İbrahim Tatlıses de katıldı.

"10 LİRAYA LAHMACUN MU OLUR"

Lahmacunlarının tane fiyatının 15 lira olduğunu belirten Tatlıses, satmamaları durumunda bayilere de lahmacun göndermeyeceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Lahmacun, Bodrum'da 15 TL'dir. Yiyene de, yemeyene de teşekkürler. Bayiler satmazsa bayilere de lahmacun göndermeyeceğim. Durum budur ve bundan ibarettir. 10 TL'ye lahmacun mu olur? Bu nasıl çarşı, bu nasıl pazar?"

ibrahim tatlıses

 

 

 

İbrahim Tatlıses'ten lahmacun çıkışı: '10 liraya lahmacun mu olur?' ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Bodrum lahmacun
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.