İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Yaşadığı rahatsızlık sonrası arkadaşlarının ısrarı üzerine kontrol amaçlı hastaneye giden Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun çekilen tomografisi sonrası aort damarında sorun tespit edildi. Hacıosmanoğlu'nun kontrol amaçlı müşahede altında tutulduğu öğrenildi. İbrahim Hacıosmanoğlu öldü mü? Sağlık durumu nasıl? Neden hastaneye kaldırıldı? Detaylar haberimizde...

Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, aort damarında yaşadığı sorun nedeniyle hastaneye kaldırıldıİHA'nın haberine göre; Yaşadığı rahatsızlık sonrası arkadaşlarının ısrarı üzerine kontrol amaçlı hastaneye giden Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun çekilen tomografisi sonrası aort damarında sorun tespit edildi. Hacıosmanoğlu'nun kontrol amaçlı müşahede altında tutulduğu öğrenildi. İbrahim Hacıosmanoğlu öldü mü? Neden hastaneye kaldırıldı? Sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde...

saAlAk_durumu_nasAl

HACIOSMANOĞLU'NUN DURUMU NASIL?

Cumartesi gününden beri yorgunluk, halsizlik ve mide bulantısı şikayetleri bulunan Eski Başkan Hacıosmanoğlu, arkadaşlarının ısrarı sonrasında kontrol amaçlı Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. Burada doktora şikayetlerini ileten Hacıosmanoğlu’nun hastanede tomografisi çekildi. Tomografide ise Aort Damarında şişlik bulunduğu bu şişliğin mideye baskı yaptığı ve şikayetlerin ortaya çıktığı kaydedildi. Burada doktorlar Hacıosmaonoğlu’na, “Kardeşim olsan eve göndermem” diyerek müşahede altına aldı. O gece öksürmesinin bile yasaklanan Hacıosmanoğlu’na stent takıldı.

Hastanede kontrol amaçlı müşahede altında tutulan Hacıosmanoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU KİMDİR?

İbrahim Hacıosmanoğlu, 21 Şubat 1966 tarihinde Trabzon, Of’da 12 çocuklu bir ailenin 11. Çocuğu olarak doğmuştur. Tam adı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’dır. Babası Hacı Osman Hüseyin Efendi İstanbul’da ticaret ile uğraşmaktaydı. 12 yaşından beri İstanbul’da yaşamaktadır. İlkokuldan mezun olduktan sonra okumadı. Ticaret ile uğraştı. Organizasyon, petrol ve inşaat işleri yaptı. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun eşi, iş adamı Ali Ağaoğlu’nun annesi tarafından yeğeni olur.

Kendi ifadesiyle ilkokul 4. sınıfa kadar okuma yazma öğrenememiş olan İbrahim Hacıosmanoğlu, Akçaabat Sebatspor’da yöneticilik hayatına başladı.

Bir holding sahibi olmayan ve belirli bir sektörde sürekli iş yapmayan Hacıosmanoğlu kendi deyimiyle büyük bir servete sahip değil.

nfjaewnrfjemrgerAig

2005-2007 yılları arasında Trabzonspor Başkan Yardımcılığı görevini yaptı.
İbrahim Hacıosmanoğlu, 2008 yılında Trabzonspor Başkanlığına aday oldu, ancak seçilemedi.

27 Şubat 2012 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı TFF seçimlerinde aday oldu.

İbrahim Hacıosmanoğlu, 1999 yılından beri Hatice Hacıosmanoğlu evlidir. Efe ile Eren adında oğlu ve Ela adında bir kızı vardır.

26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimde tekrar Trabzonspor Başkanlığına aday oldu ve seçildi.

27 Şubat 2012 tarihinde yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerine adaylığını koydu, fakat seçilemedi. 26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimlerde kullanılan yaklaşık 4500 oyun 1571'ini alarak Trabzonspor'un 15. başkanı seçildi. 5-6 Aralık 2015 tarihinde yapılan seçimleri kaybederek, görevini Muharrem Usta'ya devretti.

TRABZONSPOR'DA KONGRE ÇAĞRISI

Trabzonspor'un 40'ıncı Olağan Divan Genel Kurulu Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Konferans salonunda gerçekleştirildi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın katılmadığı ve yoğun katılımın gerçekleştiği genel kurula, Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, eski başkanlardan Salih Erdem, Ahmet Celal Ataman, Mustafa Günaydın, Özkan Sümer ve İbrahim Hacıosmanoğlu, Divan Başkanı Ali Sürmen ve delegeler katıldı.

SÜRMEN: "SORUNLARI BİRLİKTE DEĞERLENDİRMELİYİZ"

Açılış konuşmasını yapan Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, sorunları beraber değerlendirmeleri gerektiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bir sorun varsa bunu birlikte çözmeliyiz. Bir sorun yoksa engel olmamalıyız. Sadece yönetimsel bakarsak herkes geçmişte bir hata yapmış olabilir ama kurumsal olarak bakarsak ilgili herkes nerede hata yapıyoruz diye burada konuşmamız gerekiyor. Biz divan kurulu olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Ancak Trabzonspor kulübünün basın merkezinin divan kurulunun faaliyetlerini yayınlamama gibi bir hadsizliği olamaz. Tüzük komisyonumuz çalışmalarını sürdürüyor inşallah oradan kulübümüze layık bir tüzük çıkacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın her alanda Trabzonspor'un hakkını savunduğunu ve çocuklarına da bordo-mavili forma giydirerek bunu net bir şekilde gösteriyor. Çocukları Trabzonspor forması ile geziyorken biz onu Trabzonspor'un çıkarları için yeterince değerlendiremiyorsak ve bunu kendimiz için siyasi bir rant olarak hayal ediyorsak, elbette ki bakanlarımızdan ve milletvekillerimizden bir duruş ve yanlış gidişe tepki bekleme nedenlerimiz vardır. Çünkü onların amacı kulübe katkı sağlamaktır, kulübü yönetenlere değil. Bu konuda hassas olunması gerekiyor."

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler İbrahim Hacıosmanoğlu sağlık durumu oldu mu neden
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.