İbrahim Erkal kimdir? Nerelidir? İbrahim Erkal'ın sağlık durumu nasıl?

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal evinin otoparkında beyin kanaması geçirdi. Sevenleri için hastaneden kötü haber geldi. Sosyal medyada İbrahim Erkal kimdir, nerelidir gibi soruların yanıtı aranırken sağlık durumu nasıl sorusuda soruluyor. İşte sevilen sanatçının hakkında merak edilen her şey...

İbrahim Erkal kimdir ve nerelidir? Sağlık durumu nasıl? Sevenleri internette bu soruların yanıtını arıyor. Ünlü sanatçı dün akşam sevdikleri ile yemek yemiş ve evine dönmüştü. Evinin otoparkında beyin kanaması geçiren sanatçıyı sitenin güvenlik görevlileri hastaneye kaldırmıştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahaleden sonra sanatçı ameliyata alındı. Bu sabah hastaneden sağlık durumu hakkında kritik açıklaması geldi. İşte İbrahim Erkal hakkında merak edilen herşey haber detayda.

Beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal kimdir,aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal, Maltepe Başıbüyük’te bulunan evinin otoparkında baygın halde bulundu. Sitenin güvenlik görevlisi tarafından fark edilen Erkal, durumun sağlık ve polis ekiplerine bildirilmesinin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneden sanatçının sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. İbrahim Erkal'ın hastaneye kaldırılması magazin gündemine bomba gibi düştü.

BAŞKA HASTANEYE KALDIRILDI

İbrahim Erkal, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından uyutularak Beşiktaş Ulus'taki Liv Hospital'a kaldırıldı.

KULAĞININ ARKASINDA YIRTIK VAR

Haberi alan alan Erkal’ın yakınları hastaneye akın etti. Erkal’ın durumunun ciddiyetini koruduğu tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Baygın halde bulunan İbrahim Erkal’ın sağ arka kulağının altında bir de yırtık olduğu tespit edildi.

"DUA BEKLİYORUZ"

Star TV'nin Duymayan Kalmasın programına telefonla bağlanan İbrahim Erkal'ın iş ortağı Feyzullah Çelebi, ünlü sanatçının sağlık durumunu anlattı: "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu. Eşi, çocukları ve ailesi de hastanede. "

İBRAHİM ERKAL KİMDİR?

İbrahim Erkal 1967 yılında dünyaya gelmiştir. Daha önce bir kaç albümü olmasına rağmen asıl çıkışını Unutmayacağım albümü ve özellikle Canısı şarkısı ile gerçekleştirmiştir.

1986 yılında İstanbul Sarıyer Kalender Orduevi’nde askerlik yapmıştır. İbrahim Erkal aslen Erzurum Narman’lıdır.

2003 yılında Filiz Akgün ile evlenen İbrahim Erkal’ın bu evliliğinden Dilara Hatice Erkal ve Levent Erkal isimlerinde iki evladı vardır.

12 Nisan 2017 tarihinde evinin otoparkında baygın bulunan Erkal, beyin kanaması geçirmiş ve ameliyata alınmıştır. Bu haber başka hayranlarını olmak üzere birçok sevenini üzmüştür.

İbrahim Erkal kimdir? Nerelidir? İbrahim Erkal'ın sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler ibrahim erkal kimdir sağlık durumu ibrahim erkal
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.