İbo Show final mi yapacak? Polat Yağcı'dan iddialara cevap...

Star TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in unutulmaz programlarından İbo Show’un final yapacağı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, İbo Show final mi yapıyor?

Cumartesi akşamları Star TV’de yayınlanan ve her bölümünde konuk olan misafirleri ile olay yaratan İbo Show programı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunumuyla yeniden ekranlara geri dönüş yapan İbo Show’un 16 bölüm yayınlanacağı ve ardından biteceği uzun süre gündemde kaldı. Peki, İbo Show final mi yapacak?

Star TV ile 9 yıllık bir aranın ardından yeniden ekranlara fırtına gibi dönen İbo Show’un program yapımcısı Polat Yağcı, "İddialar tamamıyla yalan. Çekimlere devam ediyoruz" demişti. Yeni iddia ise kanalın sözleşmeyi 16 bölüm daha uzattı... 2. Sayfa'nın bir diğer iddiası ise İbrahim Tatlıses'e 750 bin TL'lik bir cip hediye edildiği yönünde. ifadelerine yer verdi.

İbo Show final mi yapacak? Polat Yağcı'dan iddialara cevap...

İbo Show’a geçtiğimiz Cumartesi günü 13 Mart akşamında Nükhet Duru, Berkay, Suzan Kardeş ve Volkan Severcan konuk olmuşlardı. İbo Show’un yeni bölümlerini Cumartesi akşamları saat 20.00’dan itibaren Star TV ekranlarından takip edebilirsiniz.

İbo Show final mi yapacak? Polat Yağcı'dan iddialara cevap... ile ilgili etiketler ibo show final
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.