İbo Show bu haftaki konukları kim? 9 Ocak Cumartesi İbo Show konukları

İbrahim Tatlıses’in sunduğu uzun zaman sonra ekranlara Star TV’de geri dönen İbo Show yeni yılın ilk programında birbirinden ünlü isimler ile seyircileri coşturacak. İşte İbo Show’un bu haftaki konukları…

9 Ocak Cumartesi günü Star TV ekranlarında yayınlanacak olan İbo Show’un bu haftaki konukları kim olacak merak ediliyor. Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri konukları ile izleyenlere müzik şöleni yaşatan İbo Show bu haftaki konukları ile çok konuşulacak.

Her Cumartesi saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show ilk 1993 yılında başlanmıştır. Dokuz yıl önce yayın hayatına son veren İbo Show dokuz yıl sonra tekrardan ekranlarda yerini aldı.

Çok konuşulan konukları ile her hafta başka bir eğlence sunan İbo Show İbrahim Tatlıses’in sunumu ile 9 Ocak Cumartesi Star TV’de.

İbo Show bu haftaki konukları kim?  9 Ocak Cumartesi İbo Show konukları

9 Ocak Cumartesi Günü İbo Show Konukları

İbo Show'un bu haftaki yayınlanacak olan bölümündeki konukları komedyen Cem Yılmaz ve Zafer Alagöz,  MFÖ grubundan şarkıcı Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur olacak.

Cem Yılmaz’ın birbirinden komik espirileri ve MFÖ’nun şarkıları ile 9 Ocak Cumartesi günü İbo Show yeni bölümü ile olay olacak.

İbo Show bu haftaki konukları kim?  9 Ocak Cumartesi İbo Show konukları

İbo Show bu haftaki konukları kim? 9 Ocak Cumartesi İbo Show konukları ile ilgili etiketler İbo Show 9 Ocak Cumartesi konukları ibo show bu haftaki konuklar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.