İBB'den yeni uyarı! Fırtına 1 saat içinde orada olacak...

İBB'den yapılan son açıklamada, "İstanbul'da beklenen fırtına ve yağış kuzey bölgelerinden başlayarak etkili oluyor. Şiddetli yağış nedeniyle görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düştü. Şehir genelinde önemli bir sorun yaşanmadı. Trafik akışı yavaşladı. Yağışın 1 saat içinde Anadolu bölgesinde etkili olması bekleniyor." denildi.

Meteoroloji'nin uyarısının ardından İstanbul'un kuzeyinde kuvvetli yağış ve fırtına etkili olmaya başladı. Göktürk'te başlayan kuvvetli yağış etkisini sürdürüyor.

Şehrin bazı ilçelerinde etkili olan yağış vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Yağışlı havanın nedeniyle gökyüzü karardı. Yağmurla birlikte yer yer dolu yağışının olduğu da görüldü.

BAZI ARAÇLAR MAHSUR KALDI

Kent genelinde birçok ilçede sağanak yağış etkili olurken, birçok ilçede sağanak yağış baskınlara neden oldu. Dolapdere'de etkili olan yağış nedeniyle araçların sular içinde kaldı. Bağcılar-Kabataş seferini yapan tramvay içerisine ise yükselen suların girdi. Şişli'de sağanak yağış etkisini gösterdi. Sular içerisinde kalan bir araç itfaiye yardımı ile kurtarılmaya çalışıldı. Araç içerisinde mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışması yapıldı. Öte yandan Beşiktaş'ta duvarın üzerinden akan sular şelaleyi andırdı.

İBB'DEN FIRTINA VE YAĞIŞ AÇIKLAMASI

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, yağış nedeniyle trafiğin yavaşladığı, görüş mesafesinin yer yer 5 metreye kadar düştüğü, şehir genelinde önemli bir sorun yaşanmadığı belirtildi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesinden İstanbul'da etkili olan yağmur ve fırtına ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"İstanbul'da beklenen fırtına ve yağış kuzey bölgelerinden başlayarak etkili oluyor. Şiddetli yağış nedeniyle görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düştü. Şehir genelinde önemli bir sorun yaşanmadı. Trafik akışı yavaşladı. Yağışın 1 saat içinde Anadolu bölgesinde etkili olması bekleniyor."
İBB'den yeni uyarı! Fırtına 1 saat içinde orada olacak... ile ilgili etiketler İstanbul Fırtına Yağış dolu
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.