Önce Avrupa yakasını vurdu! Metro istasyonlarında kum torbalı önlem...

Meteoroloji'nin uyarısının ardından İstanbul'un kuzeyinde kuvvetli yağış ve fırtına etkili olmaya başladı. Göktürk'te başlayan kuvvetli yağış etkisini sürdürüyor. 3. havalimanında ise dolu yağışı görüldü.

KAĞITHANE'DE KUVVETLİ YAĞIŞ

Meteoroloji'nin uyarısının ardından İstanbul'un kuzeyinde kuvvetli yağış ve fırtına etkili olmaya başladı. Yağış daha sonra İstanbul'un çeşitli bölgelerinde etkisini arttırdı. Kağıthane'de başlayan kuvvetli yağış ile birlikte bazı yollar dereye döndü.

istanbul-fArtAna6

TAKSİM MEYDANI'NDA KUVVETLİ YAĞIŞ

Meteoroloji'nin uyarısının ardından İstanbul'un kuzeyinde kuvvetli yağış ve fırtına etkili olmaya başladı. Yağmur sularının metronun içine girmesini önlemek amacıyla kum torbaları kullanıldı. Yağıştan kaçan vatandaşlardan bazıları metro istasyonuna sığındı. Taksim Meydanı'nda başlayan kuvvetli yağış İstanbul Boğazı ve çevresinde de etkili oluyor.

DOLAPDERE'DE KUVVETLİ YAĞIŞ SONRASI SU BASKINI

İstanbul'da kuvvetli yağış etkili olmaya devam ediyor. Dolapdere'de yağışla birlikte yollar dereye döndü. Su baskının yaşandığüı bir sokakta vatandaşın aracını kurtarmaya çalışaması kameralara yansıdı. Suda yüzen aracı vatandaşın yüzdürmesi dikkat çekti.

Önce Avrupa yakasını vurdu! Metro istasyonlarında kum torbalı önlem... ile ilgili etiketler İstanbul Fırtına Yağmur metro dolu