İBB'de kadrolaşan PKK'lılar... 'İmamoğlu'nun siyasi hırsı çok tehlikeli, Türkiye'ye zarar verecek!'


SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, İBB'de işe girişte 'adli sicil kaydı temiz görünen' PKK'lılar tartışması kapsamında CHP'nin PKK sicili masaya yatırıldı.

"EMPERYALİSTLER ÖZGE AYDIN GİBİ İNSANLARIN CANINI KENDİ ÇIKARLARI İÇİN ALIYOR. PİS SİYASET YAPAN KİRLİ SİYASETÇİLER DE BUNLARI MALZEME OLARAK KULLANIYOR"

Nedim Şener, "Veli Ağbaba Özge Aydın'ı insan hakları savunuculuğu adı altında siyaseten kullandı. CHP tarafından meclise çıkarıldığında örgütler tarafından devşirilmişti. Ortaya çıkınca Veli Ağbaba gibi şovmenler bunun sorumluluğunu hiç almadı. Bu emperyalistler Özge gibi insanların canını kendi çıkarları alıyorlar. Pis siyaseti yapan kirli siyasetçiler de bunları malzeme olarak kullanıyor. Bu işleri yapan CHP'liler hiç utanmıyor mu? Ben insanların vebalini almaktan korkardım. İmamoğlu'nun belediyeyle alakası yok, kadrosundakileri notlarından okuyamayacak acizlikte. Siyasi hırsı Türkiye'ye büyük zarar verecek, çok tehlikeli." şeklinde konuştu.

"İNSAN HAYATINA SON VEREBİLECEK BİR ADAMDAN 'TERÖRİST' DİYE BAHSETMEYEN KİŞİNİN DİĞERLERİ İÇİN BİR ŞEY SÖYLEYEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Mete Yarar, "Şahsın kendi ifadesinde ücret karşılığında kabul ettiği bir eylem var. Bunların doğru olduğunu savunacak kadar rahatlıkla konuşan bir kesim var. Örgütün eylemini lanetlemeyen gruptan yüksek sesle bunu kabul etmesini beklememek lazım. Bunu söylemeyenler başka ülke lehine çalışan birisi için bu ifadeyi kullanır mı hiç? İnsan hayatına son verebilecek bir adamdan terörist diye bahsetmeyen kişinin diğerleri için bir şey söyleyebileceğini düşünüyor musunuz?" dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İBB'de kadrolaşan PKK'lılar... 'İmamoğlu'nun siyasi hırsı çok tehlikeli, Türkiye'ye zarar verecek!'
 ile ilgili etiketler Nedim Şener Memleket Aşkına Mete Yarar İBB Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.