İBB reklam yaparken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yeni metro hattı için tarih verdi!

CHP'li İBB yönetiminin İstanbul'da metro ağlarına yeterince yatırım yapmadığı eleştirileri hala gündemdeyken, Ulaştırma Bakanlığı yeni bir metro hattı için açılış tarihi verdi.

Daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin İstanbul'a bir çivi bile çakamadığını belirtmesinin ardından gelen cevaplar birbiriyle çelişmişti.

İBB Başkanı İmamoğlu İstanbul'a 13,27 kilometre metro inşa ettiklerini savunmuş; İmamoğlu'nun yardımcısı Buğra Gökce ise yapılan metro uzunluğunu 46,2 kilometreye çıkarmıştı.

İSTANBUL'A YENİ METRO MÜJDESİ! BAKAN URALOĞLU TARİH VERDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nda incelemelerde bulundu.

Uraloğlu, Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nda ana hat, peron ve bağlantı tünelleri kazı-destek imalatlarını yüzde 84 oranında tamamladıklarını belirterek, hattı 2025 yılı içerisinde hizmete açmayı hedefliyoruz dedi.

Beylerbeyi Merkez Şantiyesi'ndeki inceleme programında konuşan Uraloğlu, 2023 yılının bakanlıkları açısından büyük projeleri tamamlayıp, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet fırtınası estirdikleri ve çok önemli kent içi raylı sistem projelerini hizmete açtıkları bir yıl olduğunu söyledi.

İBB reklam yaparken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yeni metro hattı için tarih verdi! ile ilgili etiketler İBB Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ekrem İmamoğlu Abdulkadir Uraloğlu metro
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.