İBB maaş promosyon ihalesi 2022! Yapı Kredi İBB promosyonu ne kadar?

İBB maaş promosyon ihalesi, son günlerde büyük bir artış gösteren ve emekli vatandaşların yanında üniversiteler ve belediye çalışanlarının maaşlarını aldıkları bankalardaki ödeme miktarlarındaki artış dikkat çekmektedir. Enflasyona göre artış sağlanan promosyonlarda İBB’nin Yapı Kredi ile anlaşması beklenmektedir. Peki, Yapı Kredi İBB promosyon ücreti ne kadar oldu? İşte tüm detaylar…

İBB maaş promosyon ihalesi 2022 yılında gerçekleştirilecektir. Özellikle bankaların son dönemde emeklilerin yanında kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerde çalışan memurlar için bankalar tarafından tertip edilen promosyonlara ilgi giderek artmaktadır. Enflasyon artışının neden olduğu bu ivme doğrultusunda kurumlar ile bankalar arasında gerçekleştirilen anlaşma çerçevesinde aileleri ekonomik anlamda rahatlatacak promosyon ödemelerinin altına imza atılmaktadır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise tüm bu imkanlar çerçevesinde çalışanları için promosyon ödemesi amacıyla Yapı Kredi’ye sunduğu teklifin sonucunu beklemektedir. Taşeron firmalar ile bunların iştiraklerinde görev alan yaklaşık 100 bin kadar çalışanı yakından ilgilendiren İBB maaş promosyonu için son aşmaya gelinmiştir.

İBB maaş promosyon ihalesi 2022! Yapı Kredi İBB promosyonu ne kadar?

8 Ağustos 2022 tarihinde atılan ilk adımla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Finansman Şube Müdürlüğü, Yapı Kredi Bankası’ndan İBB maaş promosyon ücretlerinin arttırılmasıyla ilgili olarak resmen bir talepte bulunmuştur. Bu görüşmeler sonrasında ortaya çıkacak son rakamla birlikte 2022 İBB maaş promosyonu neticeye bağlanacaktır.

Yapı Kredi İBB Maaş Promosyon Ücreti Ne Kadar?

2022 İBB maaş promosyonu taşeron ve bunların iştiraklerinde görev yapan çalışanların maaşlarına göre değişiklik gösterecektir. Henüz ortada açıklanan net bir rakam olmadığından dolayı Yapı Kredi ile yapılacak anlaşma çerçevesinde maaş promosyonlarının arttırılması kesinleşecektir.

İBB maaş promosyon ihalesi 2022! Yapı Kredi İBB promosyonu ne kadar? ile ilgili etiketler İBB maaş promosyon yapı kredi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.