Hz Muhammed'e hakaret iddiası! Elif Mersin kimdir? Tutuklandı mı?

Sosyal medyada Hz. Muhammed'e hakaret ettiği iddia edilen Elif Mersin adlı şahıs için #ElifMersinTutuklansın tagı açıldı. Peki, Elif Mersin kimdir? Elif Mersin tutuklandı mı? İşte detaylar...

Sosyal medyada Hz. Muhammed’e hakaret ettiği iddia edilen Elif Mersin adlı şahıs için #ElifMersinTutuklansın tagı açıldı. Peki, Elif Mersin kimdir? Tutuklandı mı? Detaylar haberimizde...

Sosyal medyanın gündemi bir anda Elif Mersin adlı bir şahsa kaydı. Sosyal medyada Twitter üzerinden Hz. Muhammed’e hakaret ettiği iddia edilen Elif Mersin adlı kişinin tutuklanması yönünde Tweetler atılmaya başlandı.

Kullanıcılar yoğun olarak bunun bir an önce gerçekleşmesini beklerken hakaretten rahatsız olan vatandaşlar #ElifMersinTutuklansın etiketini paylaşmaya başladılar.

Ancak Twitter kullanıcısı Elif Mersin’in kimliği hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

ELİF MERSİN TUTUKLANDI MI?

Kullanıcılar tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü'ne şikayet edilen Elif Mersin, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından E. M. için tekrar gözaltı ve şahsa ait dijital materyallerine el koyulması talimatı verilmiş, şahıs gözaltına alınarak mevcutlu olarak adliyeye sevk edilmiştir.

Hz Muhammed'e hakaret iddiası! Elif Mersin kimdir? Tutuklandı mı? ile ilgili etiketler Hz. Muhammed Elif Mersin
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.